PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: “Mincinos și ticălos! S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece”

27 iunie 2020  |  10:26  |  👁 651 Vizualizari


Reprezentanţii PSD susţin că premierul Ludovic Orban “nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise” şi că acesta arată ”că este şi ticălos”, ”negând inuman realitatea spitalelor închise”. ”S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care îşi tratează cetăţenii drept duşmani publici este cel mai ucigător virus pentru România”, spun aceştia.

”Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban şi românii trăiesc în două Românii diferite! Că este mitoman, românii ştiau dinainte de a fi preşedintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor şi viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi”, afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei susţin că românii şi-a dat seama că Orban e ”cinic” de când acesta a devenit premier, ”sacrificând pensionari, copii şi antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricţiile”.

”Că este însă şi ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinţei sau celor care şi-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale. S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care îşi tratează cetăţenii drept duşmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, spun reprezentanţii PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat că pacienţii care au nevoie de spitalizare nu pot fi refuzaţi pe motiv că nu au făcut testul pentru depistarea COVID-19 şi a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii să înfiinţeze o linie telefonică la care pacienţii să semnaleze astfel de situaţii şi să ia măsuri în privinţa conducerii spitalelor în care aceste cazuri se repetă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.