PSD, atac virulent la adresa Guvernului Orban: „Cinismul le-a devenit politică de stat. Pentru liberali nu mai există oameni, ci doar suspecți”

26 mai 2020  |  15:45  |  👁 765 Vizualizari


Partidul Social Democrat lansează un atac virulent la adresa Guvernului Orban, susținând că „cinismul le-a devenit politică de stat”, în contextul pandemiei de COVID-19. PSD acuză că „sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei”, iar Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină.

„Le-am cerut de sute de ori să testeze, să testeze, să testeze! Nu ne-au ascultat și azi centrele sociale au devenit bombe cu COVID-19.

Sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei. Nu i-a mai testat deloc!

Cinismul le-a devenit politică de stat. Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină, iar rudelor disperate nu le răspund nici măcar la telefoane. Ultima urmă de umanitate a dispărut, iar în locul empatiei au apărut oficial proceduri scandaloase: COHORTAREA celor vârstnici!

Pentru liberali, nu mai există oameni – doar suspecți. TESTAȚI, NU MAI COHORTAȚI!”, scrie PSD pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.