Program incarcat pentru Echipa de baschet „U14″ a CSM Petrolul Ploieşti

24 februarie 2023  |  10:37  |  👁 426 Vizualizari


Program incarcat

Echipa de baschet „U14” a CSM Petrolul Ploiești se pregătește să participe la Turneul secund al European Youth Basketball League – Conferința Sud, care va avea loc la Budapesta în acest weekend, iar săptămâna viitoare vor fi gazdele Turneului Final al campionatului național (1-5 martie).
Pentru a se califica la Turneul Final al competiției europene, băieții pregătiți de Ionuț Ivan și Marian Angelian trebuie să obțină patru victorii în cele patru meciuri pe care le vor susține în cele trei zile ale turneului de la Budapesta împotriva echipelor Pescara Basket, ACS Dan Dacian București, MAFC Budapesta și MZT Skopje.
CSM Petrolul Ploiești ocupă prima poziție în Grupa B a Conferinței Sud a EYBL, cu patru victorii în toamnă și coșaveraj superior rivalei din campionat, ACS Dan Dacian, care are punctaj similar. Băieții noștri vor încerca să-și continue seria de 21 de victorii consecutive din campionat și 4 victorii în EYBL în speranța de a ajunge la Turneul Final al competiției europene.
Lotul de jucători pe care tehnicienii echipei noastre se bazează în acest turneu este alcătuit din: Vlad Borcan, David Iordăchescu, Roberto Săndulescu, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Alexandru Petre, Andrei Marcu, Ștefan Dobre, David Ilie, Darius Coman, Rareș Tudorie, Andrei Nicolae și Filip Barbu.
Programul meciurilor din Budapesta este următorul:
  • CSM Petrolul Ploiești – Pescara Basket (vineri, ora 15:00)
  • ACS Dan Dacian București – CSM Petrolul Ploiești (sâmbătă, ora 10:00)
  • MAFC Budapesta – CSM Petrolul Ploiești (sâmbătă, ora 20:00)
  • CSM Petrolul Ploiești – MZT Skopje (duminică, ora 10:00)
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.