Prințul Harry și Meghan Markle părăsesc Casa Regală Britanică

9 ianuarie 2020  |  15:17  |  👁 647 Vizualizari


Ducele și Ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, au anunțat public că renunță la calitatea lor de membri ai Casei Regale Britanice și au dezvăluit că intenționează să muncească și să devină independenți financiar, locuind în Nordul Americii și în Marea Britanie.

 

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram al celor doi.

”După multe luni de reflecții și discuții am ales să începem chiar din acest an un proces de tranziție care ne va duce treptat către un nou rol în această instituție (Casa Regală Britanică – N.R.).

Intenționăm să renunțam la calitatea noastră de membri ai Casei Regale, să muncim și să devenim independenți din punct de vedere financiar, urmând ca Majestatea Sa Regina să beneficieze în continuare de toată susținerea noastră.

Ne simțim pregătiți să facem această schimbare, cu ajutorul încurajărilor voastre, pe care le-am simțit de-a lungul ultimilor ani.

Plănuim să ne împărțim timpul petrecut între Marea Britanie și Nordul Americii continuând să onorăm datoria noastră către Regina, Commonwealth și organizațiile pe care le patronăm.

Această balansare geografică ne va permite să ne creștem fiul în spiritul tradițiilor regale, în cadrul cărora s-a născut, dar în același timp oferind familiei noastre spațiul necesar concentrării asupra capitolului următor al vieții noastre, incluzând aici și o nouă organizație de caritate.

Vă vom împărtăși în curând detalii complete despre acest pas în viața noastră, continuând să colaborăm cu Majestatea sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate celelalte personalități importante. Până atunci, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre cele mai adânci pentru sprijinul pe care ni-l oferiți”, au scris Prințul Harry și Meghan Markle pe contul lor de Instagram.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.