Primul sector unde s-a rupt alianta PNL – USR PLUS. Liberalii nu i-au votat bugetul lui Clotilde Armand si au venit imbracati cu tricouri #rezist

19 aprilie 2021  |  15:44  |  👁 946 Vizualizari


Proiectul de buget propus de Clotilde Armand la Primaria Sectorului 1 a picat, dupa ce mai mult de jumatate dintre consilieri nu l-au votat.

Printre cei care s-au opus s-au numarat si consilierii liberali. Ei anuntasera de mai mult timp ca nu sustin planurile lui Armand si la sedinta de astazi au venit imbracati in tricouri cu mesajul #Rezist.

Liberalii spun ca nu pot vota bugetul pentru ca el e bazat pe o decizie a consiliului local care a fost intre timp suspendata de instanta. Este vorba de decizia prin Armand a dorit sa desfiinteze mai multe institutii subordonate, pe care le-a numit gauri negre pentru buget.

Armand lansase proiectul de buget inainte de decizia instantei si nu l-a modificat. In sedinta de luni le-a cerut consilierilor locali sa voteze bugetul pentru ca e nevoie de bani pentru a da drumul la proiecte, si a sustinut, ulterior, ca, daca se va impune, se vor face rectificarile necesare, in functie de decizia instantei.

Liberalii au refuzat si au acuzat-o ca trage de timp.

Clotilde Armand: Don’t hate the player, hate the game

Intr-o reactie pe Facebook, Clotilde Armand le cere liberalilor sa lase jocurile politice.

”In ultima vreme tot mai multi liberali s-au dezlantuit impotriva mea si a colegilor mei din USR-PLUS. Un prim-ministru care se supara atunci cand ii spunem adevarul in fata, un liberal care ne trimite acasa atunci cand vrem reforme adevarate in administratie si altul care a uitat ca a fost votat sa ne reprezinte la Bruxelles.

Dragi colegi liberali, va rog lasati jocurile politicianiste la o parte si haideti sa guvernam impreuna Romania. Acesta este angajamentul nostru in fata romanilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Stiu, suntem incomozi pentru ca nu mai acceptam compromisuri si combinatii, suntem oameni care dupa 31 de ani in care politicienii au facut politica fara sa-i intereseze de cetateni noi ne dorim o tara mai prospera.

Haideti sa o reconstruim impreuna, stimati colegi de coalitie. Hai sa lasam la o parte orgoliile si sa ne apucam de munca. E tot ce conteaza acum. Don’t hate the player, hate the game”, a scris primarul Sectorului 1.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.