Primul investitor din Parcul Industrial Bărcănești a primit autorizație pentru construirea unei hale de întreținere auto

5 martie 2020  |  06:25  |  👁 475 Vizualizari


În Parcul Industrial Bărcănești au început să apară investitorii, interesați de dezvoltarea unor afaceri cu acces inclusiv la autostrada A3 Ploiești-București.
Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a semnat autorizația de construire aferentă primei investiții din Parcul Industrial Bărcănești, care dă undă verde începerii lucrărilor la o hală de întreținere auto, clădiri de birouri, spații de parcare, alei și platforme, precum și utilități.
Domeniul de activitate principal al acestei investiții este sectorul auto, în special de întreținere și reparații de autovehicule, în această locație urmând să fie înființate zeci de locuri de muncă, cu posibilitatea de extindere a activității.
“Zilele acestea am semnat autorizația de construire aferentă primei investiții din Parcul Industrial Bărcănești – Construire Hală Întreținere Auto, care va genera zeci de locuri de muncă.
Încurajez antreprenorii români și susțin din plin investițiile private în județul nostru, promovând pe această cale Parcul Industrial Bărcănești, locația parcului prezentând multiple avantaje (este situată la o distanță de 57 km față de Capitală, 38 km față de Aeroport, 4 km față de Ploiești, 2 km față de A3 și există racordarea la utilități – alimentare cu apă, energie electrică, gaze)”, afirmă președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.
Parcul Industrial Bărcănești are o suprafaţă totală de 89 de hectare, iar pe lângă investiția menționată au mai fost semnate alte șase contracte de cesiune, însumând ca suprafață aproximativ 7 hectare.
Locația din Bărcănești are avantajul apropierii de Capitală, fiind la doar doi kilometri de intrarea pe autostrada A3 și racordată la utilități (alimentare cu apă, energie electrică, gaze).

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.