Primarul PNL suspect de fraudarea alegerilor de la Ciorani a fost pus în libertate, împreună cu ceilalți suspecți

11 iunie 2021  |  05:42  |  👁 586 Vizualizari


Magistrații de la Judecătoria Ploiești, instanța de fond, au respins propunerea de arestare preventivă a celor 17 persoane reținute în dosarul privind fraudarea rezultatelor alegerilor locale din 2020, în secțiile de pe raza comunei Ciorani.

Astfel că atât primarul liberal Marin Voicu, cât şi ceilalţi 16 inculpaţi reţinuţi pentru 24 de ore au fost puşi în libertate. Decizia nu este, însă, definitivă, putând fi atacată la instanța superioară.

„Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Preşedintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea. În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formaţiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formaţiuni politice”, se arăta într-un comunicat dat publicităţii de unitatea de parchet menţionată.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.