Primarul PNL din Brebu își reglează conturile politice pe pagina oficială de Facebook a primăriei

22 aprilie 2020  |  09:09  |  👁 1578 Vizualizari


Într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Comunei Brebu, Adrian Ungureanu, primarul PNL al localității se dedublemază, sărind de la persoana a III-a la persoana I-a singular, încă din prima frază și până la finalul textului său lamentabil.

Alminteri, din spusele primarului reiese că eșecul de la Brebu e pus pe seama viceprimarului.

După principiul “cine nu e cu mine e împotriva mea”, edilul din Brebu calcă în picioare regulile democrației și îl linșează pe viceprimarul “trădător” pentru simpla intenție exprimată de a-și dori să candideze pentru fotoliul de primar al comunei.

Halucinanta poveste a primarului care se plânge că viceprimarul vrea să candideze împotriva sa, încheagă un abuz de putere, pe care îl exercită prin prisma funcției și anunță în aceeași postare că îi retrage atribuțiile, viceprimarului comunei Brebu.

Nota redacției: Păi domnule primar, abuzurile de sorginte comunistă sunt aplicate de dumneavoastră, nu de viceprimarul lăsat fără obiectul muncii!

Să nu uităm că în urmă cu 6 ani, presa vremii a scris pe larg despre cum același primar încetinea dezvoltarea comunei Brebu:

„Afara cu putorile din Prahova!” Locuitorii din Brebu se revolta impotriva primarului si a acolitilor sai

Citiți mai jos întreaga postare a primarului din Brebu:

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.