Primăria Blejoi anunţă trecerea în sistem online a cursurilor în toate şcolile din localitate

19 octombrie 2020  |  07:12  |  👁 455 Vizualizari


Primăria Blejoi din judeţul Prahova anunţă trecerea în sistem online a cursurilor în toate şcolile din localitate.
După ce rata de infectare în comuna prahoveavă Blejoi a ajuns la 3,41 la o mie de locuitori școlile vor trece la scenariul roșu, toate cursurile urmând să se efectueze online, de asemenea, masca de protecţie va trebui purtată atât în zonele interioare, cât şi în toate spaţiile publice deschise din localitate.
„Aşa cum ştiţi, rata infectărilor este mare în judeţul Prahova, implicit în comuna noastră. Incidenţa cazurilor la fiecare mie de locuitori a depăşit 3. Acest lucru atrage după sine o serie de măsuri restrictive. În primul rând, şcolile vor trece în regim online, copiii vor învăţa de acasă. Masca este OBLIGATORIE în toate spaţiile deschise”, a anunțat duminică după amiază Primăria comunei Blejoi.
Judeţul Prahova a raportat, duminică, 145 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, dintre care şapte cu vârste sub 18 ani. În spitalele din judeţ sunt libere 20 de locuri pentru bolnavii cu COVID-19, iar un loc este liber la terapie intensivă pentru tratarea acestei afecţiuni.
De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 7855 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, fiind înregistrate şi 269 de decese, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
Cinci dintre acestea au fost constatate de sâmbătă spre duminică, în 24 de ore fiind vorba despre doi bărbaţi cu vârste de 60 şi 67 ani şi trei femei de 81, 87, 91 ani, cu comorbidităţi.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.