Prima imagine cu Josephine Ana Maria, publicată de Gina Pistol

24 martie 2021  |  11:40  |  👁 657 Vizualizari


Micuța Josephine Ana Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a apărut deja pe contul de Instagram al mamei sale. Ce a scris vedeta despre ce simte acum?

Josephine Ana Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a venit pe lume pe data de 9 martie, și părinții ei au explicat de atunci cum se simte pentru ei viața de părinți, au vorbit despre descoperirea tuturor lucrurilor prin care trec împreună și despre responsabilitatea pe care o resimt din această postură complet nouă pentru ei. Formând unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, cei doi au anunțat oficial că sunt împreună abia anul trecut, iar la scurt timp după a venit și anunțul sarcinii Ginei, după ce faptul că ar fi fost însărcinată fusese speculat intens de presă.

Recent, Smiley a explicat, într-o apariție TV, chiar ce semnifică pentru ei alegerea numelui Josephine Ana Maria – cântărețul a povestit că Josephine este numele uneia dintre melodiile preferate de partenera sa, Gina Pistol, fiind vorba despre celebra piesă a lui Chris Rea. Tot el a povestit că Ana este numele său preferat, dar că momentan amândoi se adresează fiicei lor cu numele Josephine.

De altfel, așa cum era de așteptat în familia unui artist, chiar Smiley i-a dedicat o piesă fiicei sale, Josephine Ana Maria, melodie intitulată Până la tine.

Ieri, Gina Pistol a publicat prima imagine alături de fiica sa, o fotografie alb/negru în care mâna prezentatoarei TV ține talpa lui Josephine Ana Maria, însoțită de textul: „… și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă, abia acum o înțeleg”.

Entuziasmați, fanii cuplului, inclusiv unele celebrități, au copleșit postarea Ginei Pistol cu urări de bine la adresa proaspeților părinți, dar și la a micuței Josephine Ana Maria. „Stai asa ca e abia inceputul❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris actrița Ada Condeescu, care a născut și ea, recent, al doilea copil. „Exact asa am simtit si eu!♥️♥️♥️”, a spus Paula Chirilă. „Awwww❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 #purelove”, s-a emoționat Diana Dumitrescu. Actrița Olimpia Melinte, influencer-ul Gabriela Atanasov și mulți, mulți alții i-au felicitat încă o dată pe cei doi

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.