Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader a participat astăzi la celebrarea Zilei Imnului Național al României

29 iulie 2020  |  09:14  |  👁 456 Vizualizari


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a prticipat la evenimentul susținut cu ocazia celebrării Zilei Imnului Național al României.
Bogdan Toader a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care își arată prețuirea și respectul față de simbolurile naționale ale României, simboluri pe care  fiecare dintre noi, românii, le purtăm în suflet.
După cum ne-a obișnuit, la sfârșitul postării, acesta îndeamnă cetățenii la responsabilitate și la respecatarea măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului.

🇹🇩 29 Iulie – Ziua Imnului Național al României 🇹🇩 – Ploiești

🇹🇩 29 Iulie – Ziua Imnului Național al României 🇹🇩“Deșteaptă-te, române!”- cântecul care emoționează fiecare inima de român ne unește astăzi într-un singur glas.Alături de Tricolor, Imnul Național al României este cel mai frumos simbol pe care îl purtăm cu noi pretutindeni și cuprind istoria, prezentul și viitorul nostru.PS: 🙏🏻 Aveți grijă de voi și de cei dragi! Fiți responsabili! Purtați mască și respectați distanțarea socială! Prevenția este cheia!❤Prahova#DeșteaptăTeRomâne#ImnulNațional#iubescPrahova

Publicată de Bogdan Toader pe Miercuri, 29 iulie 2020

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.