Președinte CJ Prahova surprins într-o ipostază inedită, alături de handbalistele de la CS ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI – FOTO

21 decembrie 2019  |  20:22  |  👁 513 Vizualizari


De la susținător principal al echipei de handbal feminin, CS ACTIV Prahova Ploiești, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a îmbrăcat astăzi echipamentul sportiv și a intrat pe teren, alături de colegii săi de la Consiliul Județean.

Jucătoarele echipei de handbal s-au confruntat astăzi cu o echipă mixtă alcătuită din suporteri femei și bărbați, dar și cu echipa angajaților Consiliului Județean Prahova.

Căpitanul echipei județene a fost nimeni altul decât Bogdan Toader, cel care a și marcat câteva goluri, dar așa cum spune pe pagina sa de Facebook, ceea ce contează dincolo de competiția sportivă, este defapt simbolul handbalului prahovean, care i-a unit pe jucători, la final, într-o singură echipă.

,,Fair-play-ul CS Activ Prahova- Ploiești și-a spus cuvântul la meciul disputat între bufnițele echipei noastre, suporteri și echipa angajaților Consiliului Județean Prahova.

Am câștigat toți! Competiția nu a lipsit, dar scorul nu a contat, pentru că simbolul handbalului prahovean, ne-a unit, la final pe toți, într-o singură echipă!

Acum, la final de an, pot spune sincer că sunt mândru atât de jucătoarele noastre cât și de colegii mei, alături de care am reușit să închegăm această echipă performantă de handbal a județului Prahova!” a spus Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.