Prăjituri cu marijuana la aniversarea unui om de afaceri din Vâlcea. 16 persoane au ajuns la spital cu dureri și halucinații

23 ianuarie 2023  |  08:03  |  👁 135 Vizualizari


 

Situaţie incredibilă în Râmnicu Vâlcea. În acest moment sunt audiate zeci de persoane care au participat la o petrecere, organizată sâmbătă seara la un mare hotel din oraş. Ancheta a fost deschisă după ce 16 oameni au ajuns la spital după ce au consumat prăjituri cu marijuana.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru trafic de droguri după petrecerea de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde s-ar fi consumat prăjituri cu droguri. 15 persoane dintre cele 16 care au ajuns la spital au avut teste pozitive THC pentru marijuana.

„S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a D.I.I.C.O.T.”, a transmis duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. La petrecere au participat aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea s-au simțit rău, iar 16 au ajuns la spital.

Ce spune conducerea hotelului din Râmnicu Vâlcea despre petrecerea cu prăjiturile aduse din Olanda

„Cu privire la evenimentul privat(aniversare), organizat în locația noastră în seară de 21 ianuarie 2023, facem următoarele precizări:

Toate produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranță alimentară. Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri au fost însoțite de avize de conformitate.

Regretăm situația creată, dar aceasta nu a fost produsă din cauza serviciilor oferite de noi.

În prezent se desfășoară cercetări de către organele în drept pentru a stabili situația de fapt și cauzele producerii ei”, a transmis Teodorini Andrei, Director General al Hotel Ramada Râmnicu Valcea.

La petrecere au fost 70 de persoane

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite. În continuare, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis, sâmbătă seara, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Petrecerea a fost organizată de un om de afaceri şi mulţi dintre participanţi sunt din judeţul Prahova.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.