Prahova se poate mândri cu încă un elev de succes – Cristian Nicolae Turea

20 iulie 2020  |  13:57  |  👁 2206 Vizualizari


Județul Prahova se poate mândri cu încă o valoare, un elev cu rezultate extraordinare. Este vorba de tânărul Cristian Nicolae Turea, primul admis la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, cu media 9,66.

Conform unei postări pe facebook pe pagina ”Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza”, elevul Cristian Nicolae Turea a intrat primul la Academia Forțelor Terestre din Sibiu cu o medie de 9,66:

”Primul admis la Cercetare

Absolventul Cristian Nicolae Turea a fost admis primul la specialitatea militară Cercetare, din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, cu media 9,66.
Cristian a avut parte de cea mai bună pregătire în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, după cum ne-a spus chiar el.
Parcursul lui a fost unul deosebit, reușind să exceleze prin performanțele care i-au încununat munca riguroasă și constantă, ce s-a concretizat în patru prezentări la Olimpiada de Logică, soldate cu punctaje demne de laudă (96, 98, 99, 100), trei calificări la faza națională și o mențiune la prima participare. Mediul competitiv din liceu, dar și lucrul în echipă l-au ajutat pe tânărul cantemirist să se autodepășească, clasându-se în primii unsprezece elevi din promoție, și să-și îndeplinească visul de a deveni ofițer al Armatei României, într-un domeniu mereu de actualitate: Cercetarea.
„Alegerea a fost una cât se poate de dificilă până în ultimul moment deoarece am vrut sa mă asigur că iau cea mai bună decizie pentru mine. Nu am pornit la drum cu o ținta fixă, ci am luat în calcul mai multe posibilități pe care le-am analizat cu ajutorul familiei, prietenilor, profesorilor și cadrelor militare.
Pregătirea, de asemenea, a fost la un nivel înalt, dovadă fiind rezultatul și modalitatea prin intermediul căreia am fost admis, fără a neglija, bineînțeles, odihna și distracțiile.
Bucuria admiterii în cadrul acestei arme este înzecit mai mare întrucât, din cele nouă locuri rămase, trei le revin colegilor mei de clasă, iar alte trei colegilor de liceu, cu care îmi voi continua colaborarea.
Transmit tuturor felicitări și succes în a deveni varianta lor cea mai bună pe drumurile alese, iar celor cu care am format a doua familie pe parcursul acestor ani le mulțumesc și le spun că, deși drumurile noastre se despart fizic, legătura rămâne aceeași.
În final, afirm că hotărârea luată este cea mai bună pentru mine”, a transmis performerul nostru.

Felicitări, Cristian, și mult succes în continuare!”

sursa: facebook

Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.