Poliţiştii şi jandarmii au împărţit amenzi în stanga şi-n dreapta pentru încălcarea normelor anti-Covid! Au strâns o mică avere

30 ianuarie 2021  |  22:53  |  👁 335 Vizualizari


Autorităţile au intervenit de urgenţă, la nivel naţional, în acest final de săptămâni. Mii de oameni, firme sau restaurante au fost prinse în ilegalitate.
Au verificat 4.000 de operatori economici
Au fost verificați peste 4.000 de operatori economici, peste 170 de operatori de transport persoane și aproximativ 9.000 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri. De asemenea, au fost verificate peste 75.000 de persoane.
În total, au fost aplicate 4.850 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 840.000 de lei.
Au mobilizat forţe ca-n Starea de Urgenţă
La acțiunile de control au participat peste 6.600 de polițiști, aproximativ 2.000 de jandarmi, aproape 1.700 de polițiști de frontieră și peste 1.000 de cadre ISU.
Efectivele MAI au beneficiat de sprijinul polițiștilor locali și de al angajaților de la ANSVSA, ANPC, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, precum și al autorităților locale.
Au înroşit linia TELVERDE
În ceea ce privește linia telefonică TELVERDE, au fost primite 8 apeluri telefonice care au fost direcționate pentru verificări la nivelul municipiului București și a 5 județe și alte 8 sesizări însoțite de imagini foto/video. Dintre sesizările însoțite de imagini, una s-a confirmat.
Reamintim că la această linie pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecţie sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.