Plata taxelor și impozitelor, cu reducere până pe 31 martie

16 martie 2021  |  07:32  |  👁 424 Vizualizari


Am ajuns la jumătatea lui martie, şi la sfârşitul lunii expiră termenul până la care se pot plăti taxele şi impozitele locale cu reducere! 10 la sută este bonificaţia pe care o primiţi dacă vă încadraţi în termen.

Puteţi plăti şi după aceea, nu vă opreşte nimeni, dar n-ar strica să economisiţi nişte bani. În funcţie de impozitele pe care le aveţi de plătit anual, poate fi vorba de câteva zeci, poate chiar sute de lei. Şi mai e ceva. Nu vă mai îngrămădiţi la cozi! Mai ales acum, pe timp de pandemie. Avem destule opţiuni să plătim fără să mai aşteptăm la coadă, să ne aplecăm la ghişeu, să mai schimbăm bani şi hârtii.

Iată, o soluţie simplă şi rapidă, ghişeul.ro. Sau direct din aplicaţia de banking, mai toate băncile au această facilitate prin care puteţi vira direct banii în contul autorităţilor locale. Dacă insistaţi totuşi să faceţi drumul până la biroul de taxe şi impozite, vedeţi că aproape toate au acum un aparat, un roboţel, unde puteţi plăti direct cu buletinul şi cardul, în doar două minute. Arată cam aşa. Doar scanaţi buletinul, sistemul verifică dacă şi cât aveţi de plată, puneţi cardul, şi achitaţi. Nu uitaţi să păstraţi bonul!

Dar aş vrea să mai insist puţin pe modalitatea cea mai uşoară de a plăti. Site-ul ghişeul.ro. Unde nu plătiţi doar taxe şi impozite locale, ci şi amenzi, plăţi către ANAF, şi altele. Şi dacă nu aveţi cont pe ghişeul.ro, vă explic imediat cum se face.

Primul pas, logic, este să intraţi pe site. Chiar aşa se numeşte, ghişeul.ro. Pentru că ghişeul fizic s-a mutat pe internet. Chiar de pe prima pagină, selectaţi Solicită date de acces, introduceţi CNP-ul, datele cardului dumneavoastră, şi primiţi pe mail datele cu care vă puteţi autentifica. Plata prin ghişeul.ro nu are comisioane, nu pierdeţi niciun ban. Plăţile sunt sigure, datele dumneavoastră sunt protejate, la fel ca banii achitaţi. Şi, foarte important, dacă vedeţi episodul ăsta la miezul nopţii, puteţi plăti chiar şi atunci, pentru că site-ul este disponibil non-stop, nu trebuie să te încadrezi în orele de program.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.