Pensii speciale. Lia Olguța Vasilescu: Dan Barna habar n-are. Să răspundă cu subiect și predicat

4 septembrie 2019  |  11:29  |  👁 309 Vizualizari


Lia Olguța Vasilescu îi transmite lui Dan Barna că nu știe despre ce vorbește când atacă PSD pe subiectul pensiilor speciale.
”Dan Barna: „Dacă USR-PLUS Va Veni La Guvernare, Nu Va Tăia Pensiile Și Salariile Majorate De Guvernarea PSD-ALDE, Dar Va Elimina Pensiile Speciale. Sunt 2 Milioane De Pensionari Cu Pensie Sub 1000 Lei. E Foarte Bine Că A Crescut Punctul De Pensie. Prin Această Reformă, Însă, Pensiile Mari, De Lux, Cresc Și Ele Exponențial. Aceste Pensii Care Nu Au Legătură Cu Muncă, Ci Doar Cu Drepturi Convenite, Vor Fi Desființate”.
Am preluat textul, cu tot cu greșeli de ortografie, de la USR, ca să nu avem discuții. Domnul Barna haBAR-N-Are despre ce vorbește! Noi am crescut punctul de pensie, care nu are nicio legătură cu pensiile de serviciu sau speciale, ci DOAR cu pensiile din sistemul public! Pensiile speciale și de serviciu (cu excepția celor ale magistraților care sunt protejate de o decizie a CCR) sunt PLAFONATE încă din anul 2017. Adică nu au mai crescut din 2017… Astăzi, Eugen Teodorovici a depus la parlament un proiect de lege de impozitare a pensiilor speciale sau de serviciu. USR spune că are și el un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte! Schimbă o formulă de calcul cu o alta care AVANTAJEAZĂ pensionarii speciali. Nu știu dacă asta au dorit, dar asta le-a ieșit… Am și eu o întrebare pentru haBARNist, la care vreau să răspundă cu subiect și predicat: când spune că taie pensiile speciale se referă și la cele ale magistraților, care sunt cele mai mari, sau de acestea nu se atinge?” a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.