PE 12 FEBRUARIE ÎNCEPE ANUL BIVOLULUI ALB DE METAL. MANTRA FIECĂREI ZODII PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

5 februarie 2021  |  10:01  |  👁 365 Vizualizari


În astrologia chineză, anul 2021 este Anul Bivolului Alb de Metal și vine la pachet cu caracteristici precum răbdarea, loialitatea, dreptatea, intuiția, sinceritatea, încăpățânarea, ambiția și succesul.

Anul Boului de metal vine imediat după anul Șobolanului de metal și începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022.

2021 este un an plin de provocări și realizări interesante. Universul ne spune că trebuie să ieșim din zona de confort, să devenim ambițioși și să luptăm pentru visurile noastre. Energiile confuze au nevoie de rezoluții – ne vor ajuta să mergem mai departe și să depășim momentele mai puțin frumoase.

Iată care este mantra ta pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent – îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

Taur
Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Gemeni
Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Rac

În fiecare zi învăț mai multe despre cum să îmi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condusă de intuiție. Nu îmi este teamă de eșecuri pentru că ele mă fac mai puternică.

Leu

Înțeleg că în mine însămi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Astăzi aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să încep ceva nou. Astăzi aleg să îmi urmez un vis.

Fecioară
Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Balanță

Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Scorpion

Vreau să iert oamenii care mi-au greșit. Pentru că iertând desfac nodul care mă leagă de trecut. Iertând mă eliberez de toată durerea. Iertând merg mai departe cu viața mea.

Săgetător
Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat de-a lungul timpului.
Capricorn
Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Vărsător

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

Pești

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.