Patru cazuri de COVID-19 la primăria Puchenii Mari. Activitatea instituției a fost suspendată

, Image: 511661100, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergey Drozd / Alamy / Alamy / Profimedia

31 iulie 2020  |  06:52  |  👁 796 Vizualizari


Primăria Puchenii Mari a anunţat, joi, că patru dintre angajaţii săi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, în aceste condiţii fiind luată decizia suspendării temporare a activităţii instituţiei.
Joi seară s-a anunțat că patru salariați ai Primăriei Puchenii Mari au fost testați pozitiv, motiv pentru care sediul administrației locale a fost închis pentru dezinfectare. Aici se va face și o anchetă epidemiologică, iar angajații care au intrat în contact cu persoanele bolnave vor fi testați.
Dat fiind că 4 persoane din cadrul Primăriei Puchenii Mari au fost depistate pozitiv cu COVID-19, pentru protejarea contribuabililor, am hotărât să sistăm activitatea până pe 6 august 2020“, se arată într-o postare pe pagina de facebook a primăriei.
Tot pe pagina primăriei este specificat și faptul că toți contribuabilii care au nevoie de ajutor se vor putea adresa online, prin intermediul e-mail-ului și al paginilor de socializare.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.