Paradoxul lui Iohannis

16 noiembrie 2019  |  12:44  |  👁 169 Vizualizari


Încă din anul 2017, Klaus Johannis duce o luptă murdară anti-PSD, luând zilnic la țintă Guvernul și Partidul Social Democrat.

Lansat neoficial în campanie electorală, acesta fiind singura grijă a lui Iohannis, actualul președinte a uitat să-și exercite prerogativele Constituționale, trecându-și pe agenda zilnică de lucru numai atacuri murdare anti-PSD și vacante prelungite, lăsând societatea civilă să intre în degringolada.

Toate acestea au culminat în dese rânduri cu grave încălcări ale Constituției și cu blocarea repetată a guvernării, acțiuni ce s-au răsfrânt negativ asupra românilor.

Zambetul sfidător al lui Iohannis afișat după căderea Guvernului Dăncilă, instalarea la guvernare a Guvernului Orban urmate de declarațiile iresponsabile ale unor miniștrii din actualul Guvern au avut drept consecință, deprecierea leului in raport cu euro, fapt ce afectează negativ economia României.

Instalarea la guvernare a unei largi coaliții și insistența cu care Iohannis vrea cu orice preț să elimine PSD, singurul partid rămas în opoziție, scoate la iveală faptul că Iohannis dorește ca în România să nu mai existe opoziție.

Oare cum se numește o țară fără opoziție?

Copiind strategia PD-L din anii 2008-2011, Iohannis ignoră faptul că România este un stat democratic și are nevoie de opoziție, întrucât o țară numai cu guvernământ, devine o țară instabilă și periculoasă atât pentru societatea civilă cât și pentru economia țării.(Max Media, Autor Ene Petre)

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.