OMS îndeamnă populația la prudență: Va trebui să ne adaptăm stilul de lucru, modul în care dormim, astfel încât să ne ferim de virus

20 mai 2020  |  09:46  |  👁 458 Vizualizari


Din cauza coronavirusului, trebuie să ne schimbam complet stilul de viață – de la mersul la serviciu, până la cum dormim. Este părerea unui înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății, care spune că trebuie să ne obișnuim cu acest virus, ala cum ne-am obișnuit cu prezența virusului HIV.

“Acest virus va fi o ameninţare constantă. Dar mai avem în jur asemenea virusuri şi ne-am obişnuit să trăim cu ele, cum e HIV, de exemplu, care provoacă SIDA. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne schimbăm comportamentul, înseamnă că va trebui să respectăm cât de mult posibil distanţa fizică. Poate va trebui să purtăm măşti tot timpul, mai ales în transportul în comun, sau în spaţii închise. Va trebui să ne adaptăm stilul de lucru, modul în care dormim, astfel încât să ne ferim de virus. Când sunt epidemii, trebuie să fim dispuşi să acceptăm şi inconvenientele, care vor trece cât mai repede posibil”, a declarat dr. David Nabbaro, reprezentant OMS.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.