Oglinda LED cu dezaburire – un nou trend în amenajarările de interior

12 august 2022  |  11:01  |  👁 393 Vizualizari


Evoluția spectaculoasă a tehnologiilor moderne modelează cu rapiditate lumea în care trăim, de la felul în care ne deplasăm, până la lifestyle, felul în care muncim și cum ne decorăm propria casă.

În ultimul an, un nou trend în amenajările interioare începe să se impună pe piața autohtonă: oglinzile cu led dotate cu diverse funcții utile pentru crearea unui plus de confort în casa ta.

Oglinda LED pentru baie

Oglinda din baie, pe lânga evidentul aspect practic, joacă și un rol deosebit din punct de vedere estetic. O baie de dimensiuni mai reduse va fi ajutată de o oglindă amplasată în așa fel încât să creeze senzația de spațiu în plus.

De asemenea, o oglindă cu funcție de dezaburire va fi extrem de utilă atunci când ești grăbit și condensul apei te împiedică să te poți privi în oglindă.

În funcție de baia și preferințele tale, poți opta pentru o oglindă cu led ovală, dreptunghiulară, sau rotundă. În shopul Alessandro Design poți găsi oricare dintre aceste modele de oglinzi cu led.

Aceasta este una dintre cele mai elegante oglinzi oferite de Alessandro Design, grație designului aparte de care se bucură.

Oglinda cu LED distribuie o lumină neutră, apropiată de lumina naturală. Iar funcția de dezaburire, ce se poate accesa printr-o simplă apăsare a butonului touch afișat pe ea, te va bucura încă de la prima utilizare.

Important este ca atunci când vrei să alegi oglinda perfectă pentru baia ta, să știi foarte bine dimensiunile de care ai nevoie, cât și celelalte detalii legate de montarea unei astfel de oglinzi led.

Poți vedea toate detaliile și specificațiile complete ale acestei oglinzi aici.

Oglindă LED dreptunghiulară

pastedGraphic_1.png

Oglinda are dimensiuni generoase, fiind potrivită unei băi mai mari. Nu lipsesc, de la această oglindă led, sistemul Touch si funcția de dezaburire, iar ledurile creează o lumină ușor rece.

Te invităm să afli toate detaliile acestei oglinzi, aici.

 

Oglindă LED Rotundă

 

Potrivită unei băi cu design minimalist, cu leduri ce distribuie o lumină delicată, această oglindă led rotundă îți va lumina baia și te va face să zămbești de încântare după montaj.

Oglinda are dimensiuni medii și este echipată cu funcția de dezaburire. Poți găsi toate detaliile despre aceasta, aici.

Iar dacă îți dorești o olgindă, oglinjoară… rotundă și mai mărisoară, poți arunca o privire la această oglindă ce are și lupă cosmetică!

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de oglinzi cu led pe care le poți găsi în shopul online Alessandro Design. 

Te invităm să arunci o privire, cu siguranță vei găsi oglinda pe care o cauți și, de ce nu, s-ar putea să îți mai dorești și alte produse din shop pentru amenajarea casei.

sursa https://www.g4media.ro/oglinda-led-cu-dezaburire-un-nou-trend-in-amenajararile-de-interior-p.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.