O prahoveancă participă la „Bravo, ai stil! Celebrities.” Despre cine este vorba

7 ianuarie 2020  |  12:18  |  👁 919 Vizualizari


P

Bravo, ai stil!”, show-ul TV de pe Kanal D, se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generaţie de concurente, de această dată reunite sub numele de „Bravo, ai stil! – Celebrities”.

Surpriza noului sezon o reprezinta selecția concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg.  Cele noua aspirante la marele titlu, cu o experienta atat in showbiz, cat si pe retele sociale, adevarati trendsetteri in materie de moda, sunt pregatite de show.

Printre acestea se numără și prahoveanca Theo Rose, pe numele ei- Theodora Diaconu- născută în comuna Izvoarele.

Kanald D ii face urmatoarea descriere prahovencei noastre: “Posesoarea unei voci fenomen, Theo Rose a debutat pe scena de la o varsta frageda, interpretand melodii din repertoriul popular. De la varsta de 11 ani isi descopera pasiunea pentru muzica usoara, fiind apreciata de public si jurii de specialitate, obtinand numeroase premii si trofee la diferite concursuri. Theo Rose a devenit cunoscuta publicului larg chiar la Kanal D, prezentand, alaturi de Dan Bordeianu, emisiunea KIDSing, in anul 2014. Single-urile de impact lansate de Theo Rose, precum Pe buneAwellaIn locul meu, sau Aprinde luna, insumeaza milioane de vizualizari in mediul online.

“Pana in acest moment, nu am acordat foarte mare importanta stilului pentru ca, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stilistilor. Ulterior, am inteles ca stilul nu este doar despre cum te imbraci, ci despre ceea ce reprezinti tu, un <whole package>. Asa ca mi-am zis ca eu voi creste odata cu intrarea mea in competitia <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Theo Rose.”

Noi ii uram mult succes!

 

Mai multe detalii aici: https://www.kanald.ro/bravoaistil

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.