O altă numire controversată făcută de PNL la conducerea unei instituții cheie: Condamnat penal pentru fals şi uz de fals

28 mai 2020  |  06:52  |  👁 223 Vizualizari


Romania este, în continuare, în stare de alerta, dar liberalii doljenii continua sa îsi numească oamenii de casă în funcții publice.

La Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Craiova a fost revocat pedelistul penelist Theodor Sas si in locul lui a fost numit in functie Laurentiu Ivanovici care in anul 2003 a fost condamnat la doua luni de inchisoare cu executare pentru fals şi uz de fals, potrivit GazetadeDolj,ro.

Cand a fost ales vicepresedinte al CJ Dolj, presa a sesizat această chestiune, însă  Laurentiu Ivanovici a negat, desi stia ca nu poate sa ascunda acest adevar.

Este o nouă numire controversată în jurul PNL, asta după ce premierul României, Ludovic Orban, a pus oameni controversați în funcții-cheie direct în Guvernul Ludovic Orban.

Recent, prim-ministrul Orban a făcut o adevărată reformă în Sănătate, instalând un chelner și un patron de pompe funebre la conducerea a două spitale din România. Apoi, premierul a instalat o „frizeriță din Vâlcea” în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.