Nasul Mafiei – penalul Portocală s-a apucat de campanie electorala

18 august 2020  |  20:09  |  👁 608 Vizualizari


Coincidenta stranie, marti seara, si premiera nationala! Paraditorul Portocala a iesit iar la paradit, de data asta nu cu pistolul pe masa, la intimidare, ci cu pisoiul in brate, la induiosare!

Negulescu s-a gandit mult daca sa iasa la TV si in urma unor calcule atent facute (sau dictate), a decis ca cel mai bine ar fi sa se prezinte in fata natiunii. Sigur, faptul ca subiectul discursului televizat a fost Victor, Ponta, acelasi Ponta care urca electoral cu Pro Romania si aliantele puternice din teritoriu, iar cele mai mari batalii politce se duc fix in perioada asta e o simpla coincidenta.

Gatuit de emotie, cu semne vizibile de nervozitate si prezentat in timp ce isi mangaia pisica, Mircea Negulescu a afisat o cu totul si cu totul alta fata decat cea redata in inregistrarile prezentate de-a lungul timpului, cea reala spunem noi, inregistrari in care era surprins in timp ce punea la cale paradirea unor persoane, pe cele mai multe dintre ele trimitandu-le in judecata fara a fi vinovate.

Coincidenta face ca azi, in plina campanie neoficiala, Portocala il acuza pe Ponta ca ar fi primit 2,5 milioane dolari de la Sebastian Ghita in campania electorala pentru prezidentiale din 2014. De altfel, insusi Negulescu a legat iesirea sa si atacul la Victor Ponta de alegerile locale si parlamentare care se apropie: „Eu nu vreau sa paradesc pe nimeni, vreau ca adevarul sa iasa la lumina si daca tot vin alegerile, sa alegem in cunostinta de cauza”.

Pe de alta parte, total necredibil din punctul nostru de vedere, Mircea Negulescu a respins ideea ca ar fi facut dosare politice sau ca a fost implicat in jocuri politice. Nu in ultimul rand, Negulescu a ajuns sa isi acuze chiar si fostii sai colegi procurori ca nu fac nimic in dosarul privind pretinsii bani pe care i-ar fi primit Victor Ponta de la Sebastian Ghita.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.