Mircea Diaconu mărul discordiei din PRO România și ALDE

14 septembrie 2019  |  13:33  |  👁 426 Vizualizari


Tensiunile din ALDE au provocat iritare în Pro România după ce o parte din colegii lui Călin Popescu Tăriceanu s-au plâns că nu au fost consultați și că face rău partidului o asociere cu Victor Ponta, iar în campania lui Mircea Diaconu au apărut primele probleme.

„Ne înjură unii zilnic de la ALDE. Noi le întindem o mână și ei…Suntem atrași total gratuit într-un scandal care nu este al nostru”, zic surse din Pro România.

Sursele citate spun că din cauza scandalului iscat în ALDE, sunt probleme acum și în relația cu Pro România în unele filiale județene, lucru care afectează campania prezidențială comună pentru Mircea Diaconu.

Liderilor județeni Pro România li s-a dat undă verde de la centru să își vadă în continuare de sprijinirea lui Diaconu, cu sau fără ajutorul ALDE, dacă nu se pot înțelege cu oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Surse din alianta Pro Romania-ALDE spun ca situatia este delicata pentru ca o parte din militantii celor doua partide si-ar fi dorit mult un candidat membru de partid si tensiunile din ALDE risca acum sa-i demobilizeze pe aliatii care-l ajuta pe Mircea Diaconu.

A pus paie pe foc, mai zic sursele citate, si o afirmatie recenta a lui Mircea Diaconu ca el nu stie cate semnaturi are pentru prezidentiale.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.