Ministrul Educației – ”Ar trebui ca Comitetul pentru Situații de Urgență să decidă suspendarare temporară a cursurilor pentru 14 zile”

19 octombrie 2020  |  06:47  |  👁 404 Vizualizari


Ministrul Educației, Monica Anisie a anunțat că ”după depășirea ratei de infectări de 3 la mie, ar trebui ca Comitetul pentru Situații de Urgență să decidă suspendarare temporară a cursurilor pentru 14 zile”. Menționând faptul că suspendarea cursurilor va fi obligatorie atât pentru școlile de stat, cât și pentru școlile particulare.
”Decizia de suspendare a cursurilor e la Comitetul Municipal București pentru Situații de Urgență. Fără decizie, școlile funcționează hibrid”, a mai precizat Anisie.
Ministrul Educației a mai declarat că elevii din ciclul primar și preșcolarii vor avea oricum vacanță săptămâna viitoare, conform calendarului școlar 2020-2021.
Ea a anunțat că astăzi, după încheierea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, va face o videoconferință cu toți directorii de școli pentru a stabili modalitatea în care școlile vor trece la învățarea exclusiv online timp de două săptămâni.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.