Ministrul Daea a fos prezent, astăzi, la Ploiești pentru a prezenta fermierilor Oportunitățile de finanțare prin Planul Național Strategic 2023-2027

28 februarie 2023  |  10:31  |  👁 201 Vizualizari


Ministrul Petre DAEA prezintă la Ploiești oportunități de finanțare prin Planul Național Strategic

Ministrul Petre DAEA este prezent astăzi în Ploiești și prezintă evenimentul cu tema „Oportunități de finanțare prin Planul Național Strategic 2023-2027”, organizat de Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală din cadrul MADR.

Conferinţa este organizată în cadrul campaniei „Caravana Cunoaşterii” și se adresează în principal fermierilor, organizațiilor societății civile și partenerilor economici, sociali și de mediu.

Participanții au fost informați cu privire la diversele oportunități de finanțare prin Planul Național Strategic 2023-2027.

La conferință a participat și deputatul PSD, Bogdan Toader, care a declarat despre eveniment următoarele:
„Sală arhiplină la întâlnirea ministrului Agriculturii, domnul Petre Daea, cu fermierii prahoveni
M-a bucurat interesul pe care l-au arătat fermierii prahoveni, beneficiari ai fondurilor europene sau aspiranți la obținerea unor finanțări destinate mediului rural, pentru vizita domnului ministru al Agriculturii, Petre Daea, în cadrul ”Caravanei Cunoașterii”, conferința privind ”Planul Național Strategic 2023-2027”, care a ajuns astăzi și la Ploiești.
➡️ Agricultura României trebuie să aibă parte de stabilitate, este nevoie ca fermierii să știe că măsurile Guvernului și implementarea proiectelor cu finanțare europeană le vin în ajutor și merită să aibă încredere în deciziile pe care le ia un ministru precum domnul Daea.
Un ministru care apără agricultura românească și, implicit, pe românii care merită să consume produsele ieșite pe poarta fermelor din țara noastră!”
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.