Mihai Fifor a răbufnit după ce a citit textul moțiunii: Ce solutie aveti, stimați colegi din opoziție?!

3 octombrie 2019  |  09:08  |  👁 303 Vizualizari


Secretarul general al PSD Mihai Fifor anunță miercuri, pe Facebook, că a citit textul moțiunii de cenzură în cuprinsul căreia a descoperit „cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”. Fifor susține că cea mai „gogonată” dintre ele este că „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”. „Care soluție, stimați colegi din opoziție?!”, este întrebarea lansată de Fifor.
„Am citit și eu textul moțiunii… Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”.
Care soluție, stimați colegi din opoziție?!
Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor?
Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile și pensiile și au crescut taxele?
Cu miniștri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis și Guvernul „Zero”?
Cu profetul mincinos Florin Cîțu la Finanțe, cel care încerca să devalorizeze moneda națională, când lucra pentru o bancă străină?
Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa prețurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui „Don Nic”, ruda sa îmbogățită din speculații pe piața medicamentelor?
Cu Dan Barna, îmbogățit și el din contractele cu statul?
Cu Nini Săpunaru, care „păzea” vămile în timpul afacerii „Țigareta”, când a înflorit contrabanda cu alcool?
Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele…
Asta e „soluția cea mai bună” pe care o poate pune pe masă opoziția?! Sincer, vă înțeleg de ce nu vreți să veniți la guvernare înainte de alegeri! V-ați face de râs, iar românii și-ar da seama că nu puteți fi o alternativă la actuala guvernare!”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.