MedLife a cumpărat spitalul Lotus din Ploiești

21 octombrie 2019  |  16:31  |  👁 502 Vizualizari


MedLife a anunțat astăzi preluarea spitalului privat Lotus.Iată ce au declarat reprezentanții celor două companii, după finalizarea celei importante tranzacții de pe piața de profil din Prahova care a avut loc în ultimii ani:

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife : „Pentru noi, Lotus devine un parteneriat important în sudul ţării care împărtăşeşte aceeaşi structură sănătoasă de business ca şi a noastră. Suntem prezenţi pe piaţa de servicii medicale din Ploieşti de 3 ani, printr-o hyperclinică, iar odată cu finalizarea acestei tranzacţii, vom putea oferi prahovenilor şi zecilor de mii de clienţi din companii servicii medicale integrate, de la ambulatoriu, laborator, imagistică şi spitalizare. Totodată, acest parteneriat este şi o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung faţă de investitori de a ne continua expansiunea prin achiziţii. Este al doilea pas după OncoTeam dintr-o serie mai mare de tranzacţii pe care sperăm să le semnăm până la finele acestui an”.

Nicoleta Craciunoiu, Director General Spitalul Lotus: „Vom face echipă cu cel mai mare jucător de servicii medicale private din România, dar şi din Sud Estul Europei, iar acest lucru ne bucură şi ne onorează în egală masură. Acest parteneriat ne va ajuta să ne continuăm planul: de a asigura fiecărui pacient servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie”.Potrivit bursa.ro, tranzacţia a fost intermediata de Deloitte Romania, prin Ioana Filipescu, Partener Corporate Finance.Prin preluarea spitalului Lotus, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 25 de companii achiziţionate, ultima tranzacţie anunţată fiind laboratorul OncoTeam, din Bucureşti.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.