Marcel Ciolacu: Pensiile speciale vor fi tăiate drastic

28 martie 2020  |  07:33  |  👁 310 Vizualizari


Marcel Ciolacu a anunțat, vineri seara, la Realitatea PLUS, că PSD pregătește tăierea pensiilor speciale până la un cuantum decent! Ciolacu a precizat că legea nu va putea fi atacată la CCR.
”În cel mai scurt timp o să venim cu impozitarea pensiilor speciale. Nu o să poată să fie atacată la CCR, modificăm Codul Fiscal. Nu este posibil să ai pensia mai mare decât salariul.”, a declarat Marcel Ciolacu.
Liderul interimar al PSD s-a declarat nemulțumit și de OUG prin care românii sunt pot fi păsuiți de plata ratelor la bănci. Social-democrații amenință că vor modifica OUG în Parlament.
”Vrem să schimbăm prevederile din OUG referitoare la păsuirea ratelor la bănci. Nu vrem dobândă la dobândă. Sunt niște OUG care nu au fost trimise la Monitorul Oficial. Este singurul guvern care trimite după 3-4 zile Ordonanțele la Monitor. Parlamentul lucrează, e obligație constituțională.”, a adăugat președintele Camerei Deputaților.
După ce Ludovic Orban a anunțat că va chema la consultări liderii partidelor parlamentare pentru a decide ce se întâmplă cu alegerile locale, Ciolacu este de părere că un astfel de scrutin nu trebuie organizat prea curând.
”După ce societatea revine la normal și nu mai este niciun pericol pentru populație, atunci trebuie organizate. Se poate prelungi mandatul actual al aleșilor localei, este o prevedere în noul Cod Administrativ, pentru că noi, în comparație cu alții, am fost prevăzători.”, a punctat șeful PSD.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.