MANTRA ZODIEI TALE PENTRU LUNA FEBRUARIE 2023

13 februarie 2023  |  11:02  |  👁 268 Vizualizari


Februarie este aici și vine cu multe schimbări frumoase pentru majoritatea zodiilor. Încheiem deja capitolul primei luni din 2023 și ne pregătim sufletele pentru o perioadă plină de magie, de iubire, de sentimente speciale. Universul ne sfătuiește să îmbrățișăm tot ce ne oferă acest nou început, să ieșim din zona de confort pe cât de mult putem, să explorăm și să descoperim frumusețea vieții. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în luna februarie 2023:

Horoscop Berbec

Iert toți oamenii care mi-au greșit și mă iert și pe mine astfel încât să închid ușa trecutului și să învăț să fiu recunoscătoare pentru ceea ce am aici și acum. Viața este una minunată și aleg să o trăiesc cu energie și bucurie.

Horoscop Taur

Bucuria zilei de azi nu mi-o poate lua nimeni. În această lună nu mă mai grăbesc nicăieri, din contră – învăț să trăiesc pentru momentul de acum și să fiu fericită cu viața pe care o am. Liniștea îmi bucură sufletul clipă de clipă.

Horoscop Gemeni

Nu mai lupt împotriva destinului pentru că știu că orice ar fi, el se va întâmpla. Nu mai ignor semnele Universului, ci învăț să le accept și să le înțeleg astfel încât să lucrez la creșterea mea.

Horoscop Rac

Nu mă mai grăbesc în viață, din contră; în această lună aleg să fac un pas în spate și să nu mai alerg după lucruri de care nu am nevoie. Nu mă mai concentrez pe destinație și învăț să mă bucur cu adevărat de călătorie pentru că aceasta este cea mai importantă.

Horoscop Leu

Învăț să am grijă de mine și să îmi bucur inima. Sunt aici și sunt mai fericită și mai liniștită ca niciodată. Ceea ce trăiesc mă ajută să cresc și să îmi dau seama ce contează cu adevărat în viață.

Horoscop Fecioară

Mă eliberez de tot ce s-a întâmplat în trecut și îi permit inimii mele să se vindece cu adevărat și sufletului să își găsească liniștea pe care o caută de atât de mult timp. Mă concentrez pe momentul prezent și trăiesc pentru clipa de acum.

Horoscop Balanță

Nu îmi mai este frică de nimic. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Universul este de partea mea și îmi oferă lecții importante ajutându-mă să devin mai puternică și mai sigură pe mine. Ceea ce urmează să se întâmple va fi de-a dreptul divin.

Horoscop Scorpion

Visurile mele sunt numai și numai ale mele. Nu mai permit oamenilor din jur să îmi frângă aripile și să mă pună la pământ, caut putere în sufletul meu și aleg să merg mai departe pe drumul pe care îl consider potrivit pentru mine.

Horoscop Săgetător

Îmi deschid sufletul către necunoscut. Nu mă mai tem de nimic, ci din contră – sunt pregătită să mă bucur de toate surprizele pe care mi le pregătește Universul. Destinul meu este unul cu adevărat special și îl trăiesc cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Capricorn

Nu mai permit nimănui să îmi spună ce să aleg și cum să îmi trăiesc viața. Fac un pas în spate și îi permit intuiției să mă ghideze pe acest drum minunat. Nu mă mai grăbesc, ci mă bucur de călătorie.

Horoscop Vărsător

Începe un nou capitol, începe o nouă viață. Acum Universul îmi este alături, mă sprijină și îmi oferă toată puterea de care am nevoie pentru a trăi mai frumos ca niciodată. Sunt liberă să fac ce îmi doresc.

Horoscop Pești

Inima mea este pregătită să se bucure de tot ce este mai frumos în această lume. Ies din zona de confort și îmi permit să trăiesc cu adevărat liber. Acum este șansa mea să fiu fericită.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.