Lista oficiala a dosarelor FALSE lucrate de Onea, Portocala&gasca. Jale mare si ani grei de puscarie pentru paraditori

7 noiembrie 2019  |  21:14  |  👁 345 Vizualizari


Ce urmeaza sa vedeti nu sunt rechizitorii cu acuzatii aduse vreunui grup de proxeneti sau mafioti italieni, ci lista cu nenorocirile pe care grupul infractional organizat Onea-Portocala-gasca de la DNA Ploiesti le-au savarsit in anii in care s-au aflat la butoanele unitatii „Haules”.

Sunt acuzatii pe care instantele de judecata le aduc tuturor celor care au contribuit la procesul de „paradire” brevetat de Lucian Onea si pus in practica de subalternii sai, dintre care ii enumeram pe Mircea Negulescu „Portocala”, Alfred Savu, Giluela Deaconu, Gabriela Florea etc.

Vorbim despre zeci de dosare deschise din razbunare, pentru a inchide sau a deschide afaceri in judet, pentru a santaja politicieni sau oameni de afaceri sau, pur si simplu, pentru a distruge vieti si cariere din motive puerile, asa cum a recunoscut chiar fostul procuror „Portocala”: „pentru ca m-a injurat de mama!”.

Cel mai grav lucru care poate fi extras din documentele de mai jos il reprezinta faptul ca „paraditorii” Onea&Negulescu s-au folosit de puterea conferita de functie pentru a nenoroci alti colegi procurori, judecatori, dar si politisti, medici si alte persoane cu reputatia, pana atunci, nepatata.

Lista dosarelor false pentru care Parchetul General ii acuza pe „paraditorii” de la Haules:

Dosarul 427/p/2014 – deschis in baza probelor false si a declaratiilor mincinoase de martori sub acoperire pe numele lui Vlad Cosma.

Dosarul 183/p/2013 – celebrul dosar care ii viza pe Mircea si Vlad Cosma, dar si pe angajati ai CJ Prahova. Dosarul a fost preluat de Onea si Giluela Deaconu de la Mircea Negulescu si a fost lucrat pe probe ticluite (celebrul „stick de memorie” etc). Se judeca la ICCJ.

Dosarul 465/p/2013 – deschis de procurorul „Portocala” pe numele unor persoane fizice, pe care le-a acuzat de evaziune fiscala, in lipsa de probe. Dosarul a avut la baza denunturi date sub presiune si probe masluite. Se judeca la Tribunalul Prahova.

Dosar 994/42/2015 – Deschis pe numele Andreei Cosma, lucrat de Alfred Savu sub atenta supraveghere a lui Lucian Onea. Dosarul a fost folosit de Negulescu pentru a o santaja pe Cosma si a obtine favoruri sexuale. Se judeca la ICCJ.

Dosarul 308/P/2015 – Deschis pe numele lui Sebastian Ghita-Tudose-Viorel Dosaru-Aurelian Mihăilă-Emanuel Saghel – dosar lucrat de gasca Onea-Raileanu-Negulescu, bazat pe denunturi false. Acuzatiile au fost respinse de judecatori, iar toate victimele procurorilor de la Ploiesti au fost achitate pe fond la ICCJ.

Dosar 190/P/2015 – Deschis pe numele lui Cristinel Toader – Celebrul dosar pe care Portocala i l-a deschis lui Toader „dintr-un fetis”. Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti a depus plangere pe numele lui Negulescu pe care l-a acuzat de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat. Se judeca la Tribunalul Prahova.

Dosar 218/p/2014 – Dosarul HidroPrahova, lucrat de Onea si Giluela Deaconu, in care s-au atasat probe false precum tabelul cu alegatori din Republica Moldova. Netrimis in judecata.

Dosar 47338/3/2016 – Cerasela Raileanu a lucrat, alaturi de Onea, dosarul Anei Maria Patru, existand indicii ca procurorii au atribuit indentitati fictive unor persoane care aveau si o alta calitate in cauza. Sectia penala a Tribunalului Bucuresti i-a obligat pe procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la unitatea de elita DNA Ploiesti sa desecretizeze lista martorilor cu identitate protejata folositi in dosarul Anei Maria Patru.

Dosarul tigailor deschis pe numele lui Daniel Savu si Sebastian Ghita – dosar prezentat si in spatiul public, unde exista inregistrari audio in care 5 martori protejati erau pusi sa minta simultan in biroul lui Savu Alfred.

Dosarul Siveco 110/P/2016 al DNA Ploiesti care a fost preluat sub nr 249/P/2018 de catre DNA Bucuresti. Procurorii Onea si Raileanu sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat folosindu-se de Irina Socol si Tiberiu Urdareanu pentru a inventa declaratii false la adresa lui Sebastian Ghita.

Dosarul Ponta-Blair-Ghita – Dosarul despre care se stie ca a fost bazat pe denunturile redactate chiar de procurorii Savu si Negulescu, existand si o inregistrare care dovedeste acest lucru.

DOCUMENTE

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.