Laura Moagher, mesaj dupa ce a fost aleasa SENATOR de Prahova: Castigatorii sunteti dumneavoastra, prahovenii!

8 decembrie 2020  |  15:06  |  👁 326 Vizualizari


Laura Fulgeanu-Moagher, proaspat aleasa in functia de senator in Parlamentul Romaniei in urma alegerilor din 6 decembrie, a tinut sa transmita un mesaj tuturor celor care au votat duminica, asigurandu-i ca marii castigatori ai acestor alegeri sunt prahovenii.

„Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o pe 6 decembrie! Datorita votului dumneavoastra, voi reprezenta Prahova in Senatul Romaniei, unde voi face tot ce imi sta in putere sa lupt pentru dezvoltarea judetului nostru.

Vreau sa fiti siguri ca votul dumneavoastra ma responsabilizeaza si ca adevaratii castigatori ai acestor alegeri sunt prahovenii. Voi munci necontenit, asa cum am facut-o si in primul mandat in Camera Deputatilor, pentru tinerii din Prahova, pentru familiile defavorizate si pentru ca toti locuitorii acestui judet sa se bucure de conditii de trai la nivel european.

Legea care permite prahovenilor afectati de poluare sa se pensioneze cu 2 ani mai devreme a fost doar unul dintre proiectele pe care mi le-am propus a le duce la bun sfarsit. Vor urma si altele, toate in beneficiul dumneavoastra!

Pentru mine si echipa PSD ce va reprezenta judetul in Parlamentul Romaniei, PRAHOVENII sunt pe primul loc!”, a declarat Laura Fulgeanu-Moagher, senator de Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.