„Kryptonita” premierului „Superman” Cîţu, moţiunea de cenzură care a adunat un număr record de voturi în Parlament

6 octombrie 2021  |  06:30  |  👁 339 Vizualizari


Premierul ”Superman” s-a prăbuşit în Parlament. Guvernul Cîţu a fost demis cu un număr record de voturi – 281. PSD a votat cot la cot cu AUR şi USR. Dezbaterea moţiunii în plenul reunit a fost un show gălăgios din care nu au lipsit recuzita, jignirile şi declaraţiile belicoase. Urmează consultări cu partidele în urma cărora preşedintele Klaus Iohannis trebuie să vină cu o nouă propunere de premier.

Opt luni a rezistat Florin Cîţu la Palatul Victoria. Chiar dacă a pierdut încrederea Parlamentului, prim-ministrul, de azi interimar, nu şi-a pierdut încrederea în puterile lui. Florin Cîţu, premierul României: ”Guvernarea va fi făcută tot în jurul valorilor liberale şi merge mai departe”.

Ironii în plen la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Ca la toate moţiunile, aleşii s-au duelat în ironii. Social-democraţii au adus o statuie cu Superman căzut în cap pe asfalt, aluzie deloc subtilă la Florin Cîţu. Iar tema a fost păstrată şi în plen.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: ”Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă!”

Dan Barna, deputat USR: ”După 30 de ani de mulţi Lex Luthor, Joker şi zmei şi spâni chiar aţi fi putut fi Superman, dar aţi ales să fiţi un banal Florin Cîţu”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.