”Justiția a intrat în zodia USR”. Silviu Mănăstire: Sunt convins că Barna scapă de ancheta ”procurorilor afiliați ONG-urilor useriste”

13 mai 2021  |  05:34  |  👁 536 Vizualizari


Jurnalistul Silviu Mănăstire e convins că Dan Barna va scăpa de dosarul deschis la DNA, la sesizarea DLAF, privind suspiciuni de fraudă cu fonduri europene, pentru că, susține el, ”Justiția a intrat în zodia USR”.

”Eu sunt convins ca Barna scapă, am mare încredere în tinerii procurori DNA afiliați diverselor ONG-uri useriste. Justiția a intrat în zodia USR și nimic și nimeni nu poate schimba acest fapt: nici Cotroceniul, nici SRI, nici Pahonțu, nici, evident, alte entități externe nord-atlantice. La fel se va întâmpla/s-a întâmplat cu dosarele lui V.Voiculescu, madam Clotilde, controversele lui Stelian Ion, problemele de legalitate ale lui Fritz sau Coliban/ diplome, cetățenie etc. C’est un fait accompli! Vive la France!”<span;>, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Vicepremierul Dan Barna este una din cele patru persoane pe care Departamentul de Luptă Anti-Fraudă le-a reclamat la DNA pentru “posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”.

“În urma verificărilor efectuate în cazul proiectelor „Punți Comunitare” (cod SMIS 56760) și „SES-am deschide-te!” (cod SMIS 56699) au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală motiv pentru care, Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat, la data de 05.05.2021, la întocmirea actelor de sesizare. Întreaga documentație se află în procedură de transmitere către Direcția Națională Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție”, se arată într-un răspuns al DLAF pentru Newsweek România.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.