Judecatorul Gabriela Baltag: „Activitatea SIIJ-ului, foarte buna! Dosarele trebuie FINALIZATE!”

19 noiembrie 2020  |  14:44  |  👁 321 Vizualizari


Membru in CSM, judecatorul Gabriela Baltag, a declarat ca ativitatea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) este foarte utila, insa dosarele deschise ar trebui finalizate.

In opinia acesteia, SIIJ a fost privata de conditiile necesare infaptuirii la timp si in bune conditii a actului de justitie.

„Activitatea SIIJ-ului ar putea fi foarte buna, dar sa nu uitam ca nu au aparut foarte multe dosare lucrate, finalizate. Ce sa mai inteleg? Ce ne-am dori? Sa vedem trimisi pe banda (persoane trimise in judecata- n.red.) …. nu, nu asta ne-am dori, pentru ca am vazut aceasta perioada si nu ne-a placut absolut deloc. Sa ne aducem aminte ca noi am sabotat, si chiar noi la nivel de Consiliu am votat aceasta sectie.

Faptul ca i-am lasat fara oameni multa vreme, i-am lasat fara sefi, avem un interimar care este sef… Sa nu mai vorbim de inceputuri, nu au avut absolut niciun fel de dotare, nici macar birouri, nici unde sa-si mute arhiva. Eu nus tiu daca a fost inventariata, pana la momentul acesta, arhiva DNA-ului pe magistrati. Nu stiu daca SIIJ-ul are o arhivare corespunzatoare,” a spus Gabriela Baltag.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.