Jale mare în PNL Prahova, Organizația a fost premiată de la centru cu patru candidați din afara județului pe locuri eligibile

23 octombrie 2020  |  14:48  |  👁 1017 Vizualizari


 

După câștigarea alegerilor pentru Consiliul Județean Prahova și a funcției de președinte CJ, organizația prahoveană PNL a fost ”sancționată” de la Centru! Patru candidați de pe locurile eligibile nu sunt din județul Prahova:

1. Cătalin Predoiu, care este şi cap de listă la Camera Deputaților. Predoiu este de fapt din Buzău, dar a mai candidat şi la primaria Bucuresti(a fost și Presedinte PNL Bucuresti). Este considerat, printre altele, unul din cei mai catastrofali Miniștrii ai Justiției.

2. Răzvăn Prişcă, născut la Cluj şi crescut la Arad, la vârsta de 29 de ani ajunge deputat PNL Prahova, pentru că la Arad nu mai era loc şi pentru el. A fost consilerul Robertei Anastase şi este, conform CV-ului, doctorand de 7 ani în drept, probabil speriat de scandalul diplomelor, nu a îndrăznit să şi termine.

3. Alexandru Nazare, locul 2, eligibil, pe lista de Senat, este din Focşani (Vrancea), dar a ajuns deputat de Brăila în 2012, pe listele PDL.A fost, de asemenea, Ministru al Transporturilor în Guvernul Ungureanu, de mai multe ori secretar de stat, precum şi europarlamentar. Din Focşani la Brăila, iar acum la Prahova.

4. Adrian Dupu este originar din Iaşi şi este preşedintele PNL Diaspora- Republica Moldova. Cel mai probabil nici acesta nu a mai avut loc pe listele candidaţilor din Diaspora. Prea multe nu se cunosc despre el, cel mai recent job a fost acela de Secretar de Stat pe probleme feroviare, numit în august 2020 de către Ludovic Orban, nu există un CV al acestuia pe internet ca să ştim dacă are studii în acest domeniu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.