Ion Ion Ţiriac s-a logodit cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România, la câteva luni după divorţul de Ileana Lazariuc

25 iulie 2020  |  09:30  |  👁 4297 Vizualizari


Ţiriac Jr. s-a logodit deja cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România, la doar câteva luni după ce presa a aflat de divorţul secret de o altă frumuseţe – Ileana Lazariuc, femeia care i-a dăruit doi băieţi. Ion Alexandru Ţiriac s-ar fi căsătorit cu Sorana Cîrstea, cu care ar avea o relaţie de mai bine de trei ani. La sfârşitul anului trecut, presa a aflat că Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac, unul dintre cele mai frumoase şi longevive cupluri din high-life-ul autohton, au divorţat după 17 ani de relaţie. Cei doi s-au despărţit în secret, deşi au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani). Acum a ieşit la iveală că fiul lui Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, are deja, de mai mult timp, o relaţie fericită cu tenismena Sorana Cîrstea, cu care s-ar fi logodit la fel de discret.
„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiaţii cuplului, citaţi de impact.ro.
Se pare că relaţia dintre Ion Ion şi Sorana datează din timpul mariajului juniorului cu Ileana Lazariuc. ”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, este declaraţia de la sfârşitul anului trecut a unui apropiat al fostului cuplu Ileana – Ion Alexandru.
Ion Alexandru Ţiriac a divorţat şi de Maria Marinescu
Ileana şi Ion Ion s-au cunoscut la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârşitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte, la 7 martie 2008, se născuse primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunţii a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. Cei patru au două reşedinţe, una în Bucureşti, cealaltă la Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viaţa publică, însă din 2015 conduce un magazin cu haine de lux.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.