Începe construcția centurii orașului Comarnic din Fonduri Europene

7 noiembrie 2023  |  10:51  |  👁 251 Vizualizari


Ieri, la inaugurarea șantierului Centurii orașului Comarnic din județul Prahova, a avut loc un eveniment important pentru dezvoltarea infrastructurii din această regiune. Ministrul Transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, Virgiliu Nanu, prefectul județului Prahova, au fost prezenti la inaugurarea șantierului Centurii orașului Comarnic, acestia au fost insotiti si de alți oficiali  care ne arata  un semn al implicării autorităților în dezvoltarea infrastructurii din județul Prahova.

Acest șantier este parte a unui parteneriat între autoritățile locale din județul Prahova și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Finanțarea pentru acest proiect provine din fonduri europene prin Programul Operațional Transnațional Transport 2021-2027.

Este îmbucurător să vezi că Guvernul României acordă o atenție semnificativă județului Prahova și dezvoltă proiecte majore de infrastructură pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și pentru a facilita accesul la resurse și oportunități. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va dezvolta această centură și ce beneficii va aduce pentru comunitatea locală.

Această inițiativă este un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii și mobilității în zonă, și sunteți pe deplin angajat să monitorizați acest proiect pentru a asigura succesul său. Marile proiecte de infrastructură pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării economice și a calității vieții, și acesta pare să fie un pas în direcția bună pentru județul Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.