Hoț prins la ieșirea din țară, la o lună de la furturile pe care le-a comis în Breaza și Poiana Câmpina

12 octombrie 2022  |  05:51  |  👁 223 Vizualizari


  • Două furturi au fost reclamate, luna trecută, în aceeași zi, de două femei din Prahova.
  • Bănuitul a fost depistat și reținut abia luni, el fiind prins de polițiștii de frontieră, la Giurgiu.

Ambele păgubite provin din zona Câmpina, în timp ce presupusul făptaș ar fi de prin Târgu-Mureș. Faptele au fost comise, de acesta, în aceeași zi, la început de septembrie.

“La data de 6 septembrie a.c., polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că sub pretextul vânzării unor obiecte de uz casnic, un bărbat i-ar fi sustras din locuință suma de 2.000 de lei.

Ulterior, în cursul aceleiași zile și polițiștii din cadrul postului de poliție Poiana Câmpina au fost sesizați tot de o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, sub același pretext a venit la ea la domiciliu, sustrăgându-i din locuință suma de 2.400 de lei.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor, ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureș, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

În noaptea de 9 spre 10 octombrie a.c., tânărul a fost depistat de polițiștii de frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, de unde a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și condus la sediul unității, în vederea audierii, mai menționează sursa citată.

 

 

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.