Horoscopul zilei de 27 octombrie 2022

27 octombrie 2022  |  06:41  |  👁 260 Vizualizari


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Înainte de a putea schimba lumea, există câteva lucruri în tine care trebuie abordate. Astăzi, o reacție emoțională puternică te poate face să îți vezi viața cu alți ochi. Acolo unde trebuie să-ți dedici puțin mai mult timp reprezintă o prioritate pentru tine în acest moment. Ai grijă la ce se întâmplă în jurul tău.

Este important să uiți de iubirile din trecut. Chiar și atunci când simți că ai stins o flacără veche, o parte din tine s-ar putea să se gândească la ce s-a întâmplat și să mai vrea să mai fie acolo, din când în când.

Nu trebuie să te impui și să-ți renegi sentimentele pentru a trece mai departe. A scrie un bilețel pentru a spune tot ceea ce simți, doar pentru binele tău, poate fi de ajutor pentru vindecarea ta.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este important să uiți de iubirile din trecut. Chiar și atunci când simți că ai stins o flacără veche, o parte din tine s-ar putea să se gândească la ce s-a întâmplat și să mai vrea să mai fie acolo, din când în când.

Nu trebuie să te impui și să-ți renegi sentimentele pentru a trece mai departe. A scrie un bilețel pentru a spune tot ceea ce simți, doar pentru binele tău, poate fi de ajutor pentru vindecarea ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ai așteptări mari de la prieteniile tale și asta pentru că ești atât de loială. Când îți pasă de cineva, ești implicată cu totul și ai grijă de persoana respectivă.

Devotamentul tău față de ceilalți este motivul pentru care te aștepți să primești la fel în schimb. Dacă simți că o persoană nu este pe aceeași lungime de undă, o parte din tine poate începe să se retragă puțin pentru a vedea de ce.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă îți place actualul job, Jupiter retrograd în Berbec te poate face să te gândești dacă ar trebui sau nu să găsești noi oportunități. Lucrurile care nu-ți plac la poziția ta actuală încep să te epuizeze. Ai nevoie de o pauză de la stres.

Acesta poate fi un moment bun pentru a lua o zi liberă doar pentru a te odihni. Astfel, poți să vezi lucrurile cu mintea un pic mai limpede.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești un gânditor independent și, atunci când trebuie să iei o decizie, timpul tău privat este un loc în care magia se întâmplă. Odată cu venirea sezonului sărbătorilor și membrii familiei care se reunesc din nou, o parte din tine s-ar putea să se simtă foarte sensibilă la subiectele politice sau conversațiile despre religie.

Deocamdată, este timpul să devii mai încrezătoare în filozofiile tale personale în cazul în care te simți provocată și vrei să le susții cu fapte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să aduci în discuție subiectul dificil al morții, asigurărilor și alte chestiuni care implică planificarea proprietății și patrimoniului membrilor cheie ai familiei. Aastrele spun că e foarte important să ai toate documentele în ordine în această perioadă.

Vrei ca cei dragi să se simtă pregătiți în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut. Planificarea din timp poate asigura că toată lumea este pregătită și știe ce să facă într-o perioadă de stres.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fiecare relație trece printr-o perioadă grea, iar viața ta amoroasă nu este diferită. Sărbătorile pot pune multă presiune asupra relației tale și s-ar putea să simți că trebuie să te retragi doar pentru a evita o ceartă. Este posibil ca tu și partenerul să nu fiți pe aceeași lungime când vine vorba de evenimente importante. Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a te pregăti în avans și pentru a încerca să discutați.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ziua poate scăpa de tine destul de repede dacă nu ții evidența modului în care îți petreci timpul. Este posibil să ai mai multe de făcut astăzi decât de obicei și, dacă te simți copleșită, nu ezita să o spui.

Ești o ființă umană și alții știu că viața poate scăpa de sub control. Acelea sunt momentele când o bună comunicare ajută cel mai mult.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Singura modalitate de a scăpa de stresul pe care îl simți este să faci ceva distractiv și creativ. Ești pregătită pentru un proiect mare care să-ți scoată copilul interior la iveală. De la pictură la muzică, trebuie să trăiești viața ca și cum ar fi un cântec interpretat prin artă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Părinții și membrii familiei pot avea o mulțime de intenții bune, dar uneori comunicarea lor este greșită. Trebuie să stabilești limite clare astăzi când simți că o persoană a început să-și spună punctul de vedere.

Modul în care îți trăiești viața este alegerea și decizia ta. În schimb, este bine să anunți oamenii că le respecti alegerile, dar vrei și libertatea de a trăi viața în propriile tale condiții.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Unele subiecte vor trebui scoase de pe masa de joc astăzi. Deși există momente în care o dezbatere bună poate fi tămăduitoare și utilă, Jupiterul de astăzi la un grad critic în Berbec îți poate provoca probleme după ce conversația se termină.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești gata să faci niște schimbări mari în viața ta, iar finanțele sunt cel mai bun loc pentru a începe. Asigură-te că îți urmărești bugetul și nu faci nimic riscant de care nu ești sigură. Astrele spun că nu e deloc momentul potrivit să iei decizii importante și nici să apelezi la economii pentru a ieși din situații limită.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.