Horoscopul zilei de 20 august 2021

20 august 2021  |  05:11  |  👁 371 Vizualizari


Berbec

Este foarte important ca astăzi să faci doar ceea ce simți. Dacă ai îndoieli în legătură cu un anumit lucru, mai bine eviți să îl faci. Nu te vei simți deloc bine dacă vei lua decizii cu care nu rezonezi.

Taur

O persoană apropiată va reuși să te scoată din minți. Deși ți-a cerut părerea, acum va încerca să demonteze tot ceea ce spui tu, situație care te va enerva foarte tare, având în vedere că știi că ai dreptate.

Gemeni

Îți place să faci lucrurile în ritmul tău, iar atunci când ceilalți te presează nu doar că nu reacționezi prea bine, ci chiar iei totul personal și nu te mai poți concentra la nimic. Astăzi ar fi bine să faci o excepție. Poți face ca tine, dar să spui ce își doresc cei din jur să audă.

Rac

Ai început cu stângul un anumit proiect în care aveai foarte mare încredere, iar acest detaliu ți-a tăiat puțin aripile. De preferat ar fi să te motivezi și să accepți că mai sunt și astfel de momente și că pentru a reuși este necesar să găsești cea mai bună modalitate pentru a le depăși.

Leu

Pentru a scăpa de problemele financiare, astăzi va fi nevoie să faci un împrumut destul de mare. Dacă ai posibilitatea de a te împrumuta la o persoană apropiată, cel mai bine ar fi să îi ceri ajutorul. Va fi mult mai bine decât să mergi la bancă și să te îndatorezi.

Fecioară

Ar trebui să te apreciezi mai mult și să faci lucruri care să îți bucure sufletul. În ultima vreme ai cam uitat de tine, iar acest lucru se simte din ce în ce mai mult. Chiar dacă ai lucruri importante de făcut, nu uita că dacă tu nu ești bine nu îi vei putea ajuta nici pe cei din jur.

Balanță

Lucrurile se pot complica astăzi pentru tine, iar totul poate avea legătură cu un anumit contract. Fie se pot schimba termenii contractuali, fie pot să apară amânări. Cert este că lucrurile nu vor merge conform planului, iar asta te va da puțin peste cap.

Scorpion

E un haos total în mintea ta. De multă vreme nu ți s-a mai întâmplat să nu știi cum să procedezi pentru ca lucrurile să iasă bine în cele din urmă. Poate că ai nevoie doar de câteva zile libere pentru a te liniști.

Săgetător

Este o perioadă destul de stresantă pentru tine. Poate ai de susținut un examen important sau ai de terminat un proiect. Indiferent de situație, pentru a avea succes este nevoie să te organizezi mai bine. Făcând acest lucru vei vedea că toate se vor rezolva.

Capricorn

Astrele te vor favoriza astăzi și lucrurile vor ieși exact așa cum ți-ai propus. Ți se poate părea ciudat că lucrurile merg perfect și ai sentimentul că „e prea frumos ca să fie adevărat” însă nu ar trebui să ai îndoieli, mai ales că beneficiile de care le-ai obținut acum vin după foarte multă muncă.

Vărsător

O mare greutate ți se va lua astăzi de pe suflet. Poate fi vorba despre o problemă de sănătate care te-a îngrijorat în ultima perioadă și care acum va dispărea ca prin minune. Nu vei putea găsi o explicație pentru acest lucru, însă contextul actual te va face să radiezi de fericire.

Pești

Poți primi o vizită surpriză astăzi. Chiar dacă nu așteptai musafiri și ai o groază de lucruri pe cap, revederea cu această persoană te va entuziasma și îți va face foarte bine.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.