Horoscopul zilei 14 martie 2021

13 martie 2021  |  17:50  |  👁 765 Vizualizari


Berbec
Este posibil să fi mai sensibil în acest weekend și să ai impresia că tot ce se întâmplă are legătură cu tine. Uniunea dintre Soare și Neptun îți va schimba starea. Trebuie să ai totuși grijă cum te vei purta cu apropiații pentru că tot ce spui ar putea fi folosit împotriva ta. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor.
Taur
Trebuie să accepți faptul că nu toată lumea este ca tine și nu toți sunt dispuși să lupte pentru aceleași cauze ca și tine. Cu toate acestea, cei din jur te respectă pentru alegerile tale. Aceștia s-a putea îndoi de metodele pe care le folosești pentru a fi eficient la locul de muncă.
Gemeni
Astăzi este mai bine să eviți disputele cu alții, deși ai putea crede că ai motive întemeiate să te răzvrătești. Nu îi vei putea convinge să vadă lucrurile din perspectiva ta.
Rac
Se pare că tot cei care au muncit mai puțin decât tine sunt lăudați de superiori și asta te face să te îndoiești de aptitudinile tale. Nu ai motive să te îngrijorezi pentru că ești o persoană puternică și îți poți croi propriul drum.
Leu
Astăzi vei fi tentat să ascunzi unele informații de o anumită persoană care te-a trădat în trecut și cu siguranță ești îndreptățit să o faci. Cel mai sănătos ar fi să ierți și să uiți incidentul pentru a primi fericirea în viața ta.
 Fecioară
Nu te îngrijora dacă simți că îți e greu să îți exprimi sentimentele. Apropiații tăi vor știi ce simți pentru ei și fără să o spui.
Balanță
În ciuda fricilor tale, ai multe motive pentru a te focusa pe planurile de viitor. Așadar, lasă pesimismul și luptă pentru scopul tău.
Scorpion
Un eveniment pe care îl așteptai de mai mult timp este amânat. Cu toate acestea, nu ar trebui să te descurajezi pentru că ai și alte metode de relaxare weekend-ul acesta.
Săgetător
Chiar dacă rivalii tăi merită să le plătești cu aceeași monedă, astrele te sfătuiesc să rămâi calm. Va fi nevoie să faci compromisuri de dragul liniștii tale. Nu intra în discuții care s-ar putea transforma în ceartă.
Capricorn
Chiar dacă, de regulă, îți asumi tot ceea ce faci, weekend-ul acesta vei fugi de responsabilități. Nu te simți vinovat pentru că nu ai cum să îi ajuți mereu pe toți cei din jur. Fii sincer cu tine și fă doar ceea ce poți.
Vărsător
Pare că cele mai de preț visuri și speranțe ale tale s-au dus pe apa sâmbetei. Planetele de sub semnul tău te fac să aștepți foarte mult timp până la îndeplinirea scopurilor tale, dar trebuie să ai răbdare. Atunci când vei reuși, vei aprecia și mai mult așteptarea.
Pești
Nu ai o stare prea bună și crezi că șirul de evenimente negative nu se mai termină. Nu te mai teme de schimbare și îmbrățișeaz-o. Acceptă realitatea așa cum e și focusează-te pe prezent.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.