Horoscop 9 noiembrie 2021

8 noiembrie 2021  |  17:22  |  👁 662 Vizualizari


Berbec

Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți schimbe părerile. Dacă ești sigur pe tine nu ar trebui să-ți fie greu să respingi presiunea din partea celorlalți. Asta va dovedi și că nu ești ușor de manipulat și că ai încredere deplină în cunoștințele tale, spun astrele.

 

Taur

Traversezi o perioadă derutantă, în care te simți confuz și anxios. În încercarea de a evolua, în mod ironic, ai impresia că ai pierdut legătura cu tine, cu lucrurile care te defineau, iar acum nu mai știi cine ești. Poate ar fi cazul să faci un pas în spate, să te gândești bine ce este cu adevărat important pentru tine și unde vrei să ajungi.

 

Gemeni

Ești persoana regulilor, dar astăzi simți nevoia să le încalci, să-ți descoperi limitele. Ai grijă la consecințe și mai ales cum gestionezi urmările faptelor tale, să nu le regreți mai târziu. Poate că nu ar strica să analizezi cu atenție dacă merită cu adevărat să riști astfel.

 

 Rac

Ideile practice sunt specifice felului tău de a fi în această perioadă. S-ar putea chiar să-ți extinzi cunoștințele în anumite domenii de interes. O mare parte din ceea ce înveți se poate baza pe tehnologie, ştiinţă. La un moment dat, toate informaţiile pe care le pui cap la cap acum o să te pună într-o poziţie favorabilă.

Leu

Fecioară

O nouă poveste de dragoste ar putea apărea în calea ta. Un vechi prieten ți se poate părea brusc mai interesant, trimițând relația într-o direcție cu totul nouă. O altă variantă ar fi că o poveste de iubire veche ar putea să reapară și să reînvie emoţiile pe care ai încercat de ceva timp să le ascunzi. Circumstanțele din jurul tău se schimbă și tu la fel!

 Balanță

Ai intrat într-o stare de activare incredibilă și pare că nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge obiectivele. Este posibil să ai multe proiecte diferite și să nu fii sigur unde să îți concentrezi energia. Nu lua o decizie acum dacă nu simți să faci asta. Lasă-te purtat de tăvălugul de evenimente, dar nu pierde controlul. Fii flexibil și adaptează-te la situațiile care apar.

 

Scorpion

Se simte o tensiune puternică în aer astăzi. Aceasta este o forță grozavă pe care o poți folosi și pe care o poți valorifica. Comunicarea poate ajuta la extinderea aspectelor cheie ale vieții tale. Mergi dincolo de limitele tale și nu te descuraja. Concentrează-ți atenția pe ceea ce te avantajează și îți poate aduce prosperitate. Planetele par să se alinieze în favoarea ta. Dar depinde de tine să le faci să lucreze pentru tine.

 

 Săgetător

Ți-ai dorit vreodată să fii vedetă de cinema sau să participi într-un fel la industria filmului? Astăzi s-ar putea să ai șansa sau cel puțin să înveți câte ceva despre asta. S-ar putea să-ți ia ceva timp pentru a descoperi tainele graficii computerizată sau dezavantajele lucrului cu camera. De asemenea, ai putea întâlni câțiva oameni implicați în această industrie.

 

Capricorn

Capricornii s-ar putea să aibă ceva probleme de sănătate, însă nimic îngrijorător. Astrele te sfătuiesc să asculți semnalele corpului, dacă simți că ceva este în neregulă. O eventuală schimbare în stilul de viață ți-ar putea da un plus de energie și entuziasm. Seara, o veste primită de la un prieten te va pune serios pe gânduri.

 

Vărsător

Pentru Vărsători astrele anunță probleme în cuplu. Nu totul funcționează ca în comediile romantice, iar tu vei simți asta pe propria piele. Uneori trebuie să ai răbdare, mult calm și să nu încerci să schimbi partenerul, ci să îl înțelegi cu bune și cu rele. Și, foarte important, să spui clar ce vrei de la el. Altfel, vei aduna multe frustrări, care pot duce chiar și la despărțire.

 

 Pești

Peștii trebuie să învețe să spună nu, la momentul potrivit. Nu rănești pe nimeni dacă spui clar ce vrei și dacă poți sau nu să ajuți. Dimpotrivă, sinceritatea te va scuti de tot felul de situații neplăcute. În plan profesional, pot să apară tot felul de oportunități, pe care ai face bine să nu le ratezi. Sfatul astrelor, însă, este să te gândești bine înainte să iei o decizie.

sursa: observatornews.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.