Horoscop 7 martie 2021

7 martie 2021  |  07:06  |  👁 478 Vizualizari


Berbec

Cei născuți sub acest semn trebuie să stea lângă familie și prieteni ca să se mai destindă puțin. Primăvara te face să vizei la viitor și să îți faci planuri noi alături de oamenii care te iubesc.

Taur

În ultimul timp ți-ai dorit să câștigi mai mulți bani, iar asta te face și acum să ai mai multe opțiuni în vedere. Poate e momentul să te organizezi mai bine și să vezi cum poți începe efectiv lucrurile. Nu mai sta pe gânduri.

Gemni

Ai ales să fii între două drumuri, dar îți este recomandat ca acum să-ți asculți intuiția și să lași părerile altora în spate. Tu știi cel mai bine ce poți să-ți asumi și ce nu.

Rac

Ativitățile sociale și angajamentele fac parte din planul de azi. Acorzi ajutor oamenilor care au nevoie și încerci pe cât posibil să-ți petreci timpul cu cei mai dragi oameni.

Leu

Dacă ești singur, nu ezita să discuți cu persoana în cauză care a demonstrat că e interesată de tine. Cei care sunt într-o relație au o zi foarte frumoasă de cuplu.

Fecioară

Se pare că ești cam ocupat și te gântești la lucruri simple care să-ți aducă bucurie pe repede înainte. Gândește-te mai mult la tine și nu uita că ești cel mai important personaj din filmul vieții tale. Pune accent pe sectorul emoțiilor în legătură cu persoana iubită și încearcă să empatizezi mai bine cu el.

Balanță

Azi e o zi în care trebuie să te bucuri și să-ți bucuri întâi de toate sufletul. Este recomandat să eviți oamenii care au foarte multă energie.

Scorpion

Ai nevoie de odihnă și de liniște, dar vrei să faci și activități interesante cu oamenii dragi. Încearcă să te organizezi astfel pentru a le bifa pe amândouă. Ai nevoie de toată relaxarea din lume, ai trecut printr-o perioadă grea.

Săgetător

Activitățile alături de familie te pot stimula într-un mod pozitiv. Este recomandată să găsești alăturui de partener țeluri comune și să trageți amândoi de aceiași parte a volanului. „Ceva nou se întâmplă în viață ta de o perioada de timp sau urmează să se întâmple câte de curând, iar asta îți da șansa unui nou început și o bucurie mare”.

Capricorn

Ceva nou se întâmplă în viață ta de o perioada de timp sau urmează să se întâmple câte de curând, iar asta îți da șansa unui nou început și o bucurie mare.

Vărsător

O ieșire din zona ta de confort ți-ar face bine. Încearcă să lași lucrurile să vină de la sine din punct de vedere sentimental. Poate e momentul să schimbi ceva în casă ta pentru a-i schimbă un pic energia.

Pești

Momentele petrecute împreună cu familia te pot ajută să te simți bine și să te destinzi. Dacă încă mai ai niște treaba restantă, încearcă să te ocupi de ea fără stres și fiind foarte calm.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.