HOROSCOP 7 iulie 2022

7 iulie 2022  |  05:19  |  👁 310 Vizualizari


Berbec

Te caracterizează o dorință profundă de stabilitate și securitate sentimentală, aşa că îţi vei schimba radical modul de a acţiona, căutând să te exteriorizezi mai mult.

Taur
Eşti atras de anumite ispite care, dacă nu eşti atent, vor duce la complicații şi ar putea perturba armonia conjugală. E timpul să te trezeşti şi să te redirecționezi pe orbita corectă.

Gemeni
Va fi o perioadă care va traversa un romantism deosebit, iar disputele dintre voi vor fi doar o amintire proastă. Vei fi entuziast, pasional şi optimist, vei da dovadă de sentimente înflăcărate.

Rac
Încearcă o reconciliere cu partenerul în această perioadă. Nu amâna prea mult, căci, pe măsură ce trece timpul, va fi mai dificil. Trebuie să-ţi restabileşti securitatea emoțională, aşa că fă planuri ca să-ţi recucerești partenerul.

Leu
Vei primi un câştig neaşteptat pe planul financiar. Nu degeaba ești un rege, căci abilitățile tale de lider sunt bine dezvoltate. Este un rol asumat și parafat, deci nimeni nu ar trebui să se opună.

Fecioară
Eşti mai degrabă naiv, vei crede toate promisiunile pe care le face partenerul tău. Vei primi de la un prieten un dar care te va încânta foarte mult. Cât ai vrea tu să fii curajos, îți este teamă.

Balanţă
Farmecul tău este irezistibil, puterea ta de seducție este eficientă și vei profita la maximum ca să-ţi recucerești partenerul. O seară romantică este una dintre modalitățile ideale pentru a reuşi acest lucru.

Scorpion
Nu tolera jumătăți de măsură în relaţia cu partenerul, chiar dacă vei suferi o decepţie. Este bine să-ţi pui ordine în relaţii, ca să nu suferi mai târziu.

Săgetător
Dacă ai deja un partener, veţi lega o complicitate profundă, iar secretele psihologice, intelectuale și fizice vă vor consolida legătura. Eşti convins că poţi cuceri lumea întreagă.

Capricorn
Nu este cazul să faci investiţii sau cheltuieli mari, nu este o zi benefică din punct de vedere financiar. Vei primi o veste neașteptată de la un prieten drag.

Vărsător
Ar trebui să faci aranjamente pentru o reînnoire a jurămintelor de iubire și de reconciliere pe pernă. Ești irascibil azi. Te supără ceva, dar nu știi ce.

Peşti
Nu te grăbi să-ți pui prea repede verigheta pe deget, căci s-ar putea să regreți mai târziu. Sectorul financiar va urma un curs liniștit. Vei face cadouri scumpe celor pe care îi iubești.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.