Horoscop 5 mai 2021

5 mai 2021  |  05:08  |  👁 78 Vizualizari


Horoscop Berbec : Ai putea ajunge la concluzii categorice, pe subiectele importante, doar pentru că anumite lucruri nu-ți sunt pe plac. Bineînțeles că există și așa ceva, dacă te gândești bine, în orice situație.

Horoscop Taur : Se anunță o schimbare importantă de atmosferă, în special în grupul de prieteni, probabil și din cauză că nu mai ai timp pentru ei. Este important să îți păstrezi calmul, orice ți-ar spune unii și alții.

Horoscop Gemeni : Lucrurile par să se împotmolească într-un punct și nu înțelegi nici tu ce se petrece. Cea mai bună reacție ar fi să cercetezi, dar cu discreție și delicatețe.

Horoscop Rac : S-ar putea să te asalteze emoțiile negative, cum ar fi cele legate de nedreptățile pe care bănuiești că le vor face unii dintre oamenii pe care te bazezi pentru a-ți realiza anumite planuri.

Horoscop Leu : Este important să te lași atras de dorința de a afla mai multe despre un anumit subiect care te interesează, dar să pornești la drum fără prejudecăți, cu mintea limpede și deschisă.

Horoscop Fecioară : Este posibil să apară o mulțime de nori negri pe cerul relației tale de cuplu, dar nu sunt noi și pot fi risipiți destul de ușor, cu condiția să faci să răsară soarele, să fii tu luminos și binevoitor.

Horoscop Balanță : Te încurci singur în propriile nemulțumiri și neînțelegeri și de aceea riscul de a ajunge la conflicte cu cei din jur este mai mare decât de obicei. Poate ar fi mai bine să te retragi din situațiile tensionate.

Horoscop Scorpion : Ești hotărât să faci dreptate unei persoane dragi, dar judecata ta nu e dreaptă, pentru că ai auzit doar o parte a poveștii, știi doar varianta uneia dintre părțile pe care le judeci.

Horoscop Săgetător : Liniștea familiei este mult mai importantă decât o anumită nemulțumire de-a ta, chiar dacă ai dreptate. Să vii cu reproșuri acum ar fi ca o furtună apărută din senin.

Horoscop Capricorn : Este important să le arăți respectul cuvenit celor cu care te întâlnești astăzi, dar să te bazezi pe sinceritate, nu să te gândești la ce ți-ar putea folosi o relație bună cu acei oameni.

Horoscop Vărsător : Te confrunți cu un gol financiar, dar cauzele sunt mai multe și mai profunde decât o simplă neglijență, cum ai impresia acum. Poate că nici golul nu e real, e doar expresia unor planuri prea îndrăznețe.

Horoscop Pești : De la tine pornesc momentele tensionate ale zilei, dar tot de la tine pot veni și cele frumoase. E de ajuns să decizi ce trebuie să faci atunci când apare un motiv de ceartă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.