Horoscop 28 octombrie. O zodie suferă schimbări majore: Iei decizii radicale

horoscop
28 octombrie 2020  |  08:19  |  👁 357 Vizualizari


BERBEC Spiritul tău creativ te face astăzi util în economia pregătirilor pentru iarnă, pentru sezonul rece. Intuiţia ta poate rezolva cu succes unele situaţii urgente. Prima impresie, prima gândire contează azi! Ocupă-te de cultură şi artă si de problemele tale familiale – dar fără să faci valuri prea mari – asta strict după programul de lucru. Ceva neașteptat, dar nu in primul rand negativ, îți schimbă programul. Nu uita ca timpul lucreaza in favoarea ta. Temporizeaza și așa poți câștiga!

TAUR Este avantajos să rezişti la anumite influenţe şi propuneri şi să-ţi vezi de drumul tău, să nu-ţi schimbi proiectele, sau programul stabilit. Nu te lăsa enervat şi nu riposta pentru nimicuri! Eşti dispus să faci schimbări, să pleci într-o mică călătorie, chiar dacă abia te-ai întors din alta, să găseşti ceva incitatnt şi nou, trăiri şi mirări, sa rezolvi eficient si rapid problemle pe care viaţa ti le ridica.

GEMENI Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întalnirile decisive! Dacă eşti hotărât să pleci la drum, mai bine lasă pentru mâine dimineaţă. Astăzi, dacă te deplasezi, în oraș – mare atentie, zbirii abia așteaptă să te amendeze! Este pe piaţă o anumită nervozitate şi o stare foarte tensionată. Este bine să se ştie de cine trebuie că te implici în rezolvarea problemelor și că ești un bun profesionist.

RAC Aspectele şi configuraţia planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani. Nu lua şi nu da bani cu împrumut. Nu uita de promisiunile facute! Viitorul iti zambeste, trebuie sa lasi un pic siguranta proprie de oparte si sa fii mai indraznet. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti in propria imagine.

LEU Schimbările de azi, pe nivelul planului profesional îţi poartă noroc. O zi mai puţin agitată, mai ordonată şi care îţi dă speranţe pentru o perioadă viitoare de relaxare şi odihnă fără griji. Perioada este caracterizata de mici intarzieri si incidente. De aceea viteza este de evitat. Nu te grabi inutil. Totusi, astăzi atenţie la deciziile importante, în special la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri, dar mai ales în amor.

FECIOARĂ Dacă ai luat o hotărâre, respect-o! Ai nevoie, astăzi mai mult decât oricând, de aprobarea, sprijinul şi bunăvoinţa celor din jur, ca să poţi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai pus în gând. Norocul îţi dă din nou ocolul şi cel mai bine dacă este să rişti ceva, este astăzi. Dragostea este aspectată modic, trebuie să eviţi orice discuţie legată de proiecte viitoare.

BALANŢĂ O zi de miercuri, ziua lui Mercur, care seamănă cu altă zi de miercuri, în care rutina, obişnuinţa devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. O zi care seamănă cu altă zi. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună! Social şi sentimental, în aceasta perioada simti nevoia sa te confesezi, să vorbesti despre unele dintre grijile si problemele tale, sa faci planuri de viitor. Probabil ca o sa te inchizi din nou in tăcere plină de… echilibru, pentru ca rar, foarte rar gasesti un partener de discutie care să-ti impartaseasca sincer si corect viziunea ta despre lume si viata.

SCORPION Este ziua „Z” în care poţi să iei decizii radicale şi să arăţi că eşti un Scorpion adevărat, nu o imitaţie de plastic. Voinţa ta poate da rezultate bune dacă nu te laşi distras de bruiajul din jur. Partea bună a perioadei o constituie faptul ca toate legendele tale funcționează și că ești în continuare pe caii cei mari. Daca ai de făcut deplasari, sau delegații la serviciu, astăzi este ziua. Schimba locul si iti schimbi si norocul. O veste buna, probabil pe seara.

SĂGETĂTOR Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente, mâine o să ai alte probleme. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai ca şi sigur. A doua parte a zile este și mai convingatoare în presupunerile tale, în domeniul sentimental. Totuşi, fii atent daca te deplasezi cu mașina, trenul, dacă eşti în călătorie, în general, sau daca întalnești persoane necunoscute.

CAPRICORN Domneşte o oarecare febrilitate în legătură cu nişte termene, obstacole, praguri de trecut. Aşa că te pregăteşti sufleteşte. Poţi să primeşti şi veşti bune de departe! Nu este o zi in care sa faci schimbari esentiale. Daca ai ceva de rezolvat, mai lasă ceva timp ca sa evaluazi mai bine situatia. Ziua de astăzi este un prilej excelent să se pună la punct unele probleme legate de casa, camin, familie, sau proprietati.

VĂRSĂTOR Toată lumea se grăbeşte, dar nu se știe de ce! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate, lasă-i să se bucure! Totuşi, pe total, ziua îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depanand amintiri frumoase. Si asa poate sa-ti vina o idee noua, sau sa-ti amintesti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, daca nu le folosesti!

PEŞTI Astăzi ai arta şi ştiinţa de a aplana conflictele şi de a face pace. „Fericiţi fie făcătorii de pace!”. O zi bună în care pregătirile profesionale par a fi pe terminate. Este bine să te bucuri mai mult de ce ai şi să laşi planurile măreţe de viitor. De asemenea, este bine sa-ti vezi de treburile tale, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuilei insemnate. Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respira aer curat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.