Horoscop 28 octombrie 2021. Leii au idei bune, le pun în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească Citeşte întreaga ştire: Horoscop 28 octombrie 2021. Leii au idei bune, le pun în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească

28 octombrie 2021  |  08:26  |  👁 358 Vizualizari


Horoscop Berbec – 28 octombrie 2021: Astăzi totul ți se pare mai simplu și mai ușor de făcut, inclusiv să te apropii mai mult de cei dragi, chiar dacă aceștia nu vor răspunde așa cum te aștepți solicitărilor tale.

Horoscop Taur – 28 octombrie 2021: Casa și familia sunt sursa ta de liniște și de armonie, dar pot deveni, dacă nu ești atent, principala sursă de stres. S-ar putea să acumulezi frustări legate de evoluția profesională, din cauza familiei. Horoscop Gemeni – 28 octombrie 2021: Este suficient să îți liniștești gândurile și să îți propui să fii mai organizat, ca să eviți un consum inutil de resurse interioare. Este important să asculți cu atenție ce au de spus partenerii, de orice fel.

Horoscop Rac – 28 octombrie 2021: Ți se pare că valorile tale sunt în pericol, din cauza unor evenimente pe care nu le poți controla. Dar nu trebuie să uiți că e datoria ta să-ți aperi valorile și să le păstrezi, chiar dacă ți se pare greu.

Horoscop Leu – 28 octombrie 2021: Ești plin de energie, ai idei bune, le pui în practică fără rețineri, și totuși ceva pare să lipsească. Poate ceri prea mult de la cei din familie, care nu pot sau nu vor să ofere mai mult.

Horoscop Fecioară – 28 octombrie 2021: Chiar dacă ceea ce afli astăzi te poate neliniști, nu ai de ce să le lași în voia unor gânduri pesimiste, din simplul motiv că nu ai cum să fii sigur că așa va fi. Poate că lucrurile vor evolua foarte diferit.

Horoscop Balanță – 28 octombrie 2021: Poți primi sfaturi de mare preț de la prietenii buni, de la un protector sau de la o rudă. Problema e însă să sesizezi tu valoarea a ceea ce auzi.

Horoscop Scorpion – 28 octombrie 2021: Te simți important și capabil să te protejezi de orice, inclusiv de cei care te contestă. Ar fi bine să folosești aceste moment de încredere în sine pentru a-ți recâștiga liniștea sufletească.

Horoscop Săgetător – 28 octombrie 2021: Este un moment bun pentru a pune în aplicare cele mai bune intenții în legătură cu relațiile cu cei dragi. Este nevoie de schimbare acolo și numai de la tine poate veni.

Horoscop Capricorn – 28 octombrie 2021: Ai parte de o zi luminoasă, dar nicio astfel de zi nu va reuși să-ți schimbe dispoziția cu una mai senină, dacă nu vei dori acest lucru și vei alege să rămâi împovărat de griji, justificate sau nu.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.